best DE BESTE VAN DE TEST
best Al 40 jaar dè slaapexpert
shipping Binnen 48u al beter slapen
happy customers 1.000.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR
Filter
Anti-Stress Verzwaringsdeken Sleepy
Maat: 150 x 200 cm
De ultieme slaaprevolutieVerlang je naar een diepe, herstellende slaap en bruisende energie om je dagen te vullen? Dan is het Verzwaringsdeken Sleepy je geheime wapen voor een betere slaap en een gelukkiger leven! Dit premium antistress verzwaringsdeken werd ontworpen om op een natuurlijke manier stress en angst te verminderen en je nachtrust te verbeteren. Met zijn royale afmeting van 150 x 200 cm en een gewicht van 7 kg, omarmt dit deken je als een geruststellende knuffel. Gebaseerd op de principes van ‘deep touch’ oefent dit deken een zachte, constante druk uit op je lichaam. Hierdoor wordt de productie van serotonine en melatonine, de gelukshormonen en slaaphormonen, gestimuleerd. Dit leidt tot een diepere en meer rustgevende slaap, waardoor je 's ochtends fris en energiek wakker wordt.Tijk van poli perkal – vulling van polyester watten en glasparelsDe tijk van het Sleepy Verzwaringsdeken is gemaakt van poli perkal, een stof die heerlijk zacht aanvoelt op je huid, soepel is en goed ademt. Transpiratievocht wordt moeiteloos geabsorbeerd door dit deken, zodat je altijd in een droge en gezonde omgeving slaapt. Het geheime ingrediënt van dit verzwaringsdeken is de vulling van hoogwaardige polyester watten en fijne glasparels. De gerasterde stiksels zorgen ervoor dat de microparels van het deken gelijkmatig verdeeld blijven. Dit unieke verzwaringsdeken geeft je dat extra zetje om in ontspan-modus te geraken!

 
€ 89,00
Anti-Stress Verzwaringsdeken Sleepy Kids
Maat: 100 x 150 cm
Lichte versie (3kg) speciaal voor kinderenSlaapt je kind vaak onrustig? Heeft het moeite om te ontspannen en in slaap te vallen? Het Verzwaringsdeken Sleepy Kids is het geheime wapen om op een natuurlijke manier je kind te laten genieten van een heerlijke nachtrust. Met een royale afmeting van 100 x 150 cm en een zacht gewicht van 3 kg, biedt dit deken je kind een geruststellende omhelzing die een hele nacht lang aanvoelt als een warme en zachte knuffel. Gebaseerd op de principes van 'deep touch pressure', oefent dit deken zachte, constante druk uit op het lichaam van je kind. Dit is als een magische omhelzing die de productie van serotonine en melatonine, de gelukshormonen en slaaphormonen, stimuleert. Het resultaat? Een diepere, meer rustgevende slaap waardoor kinderen 's ochtends fris en energiek ontwaken. Dit Verzwaringsdeken Sleepy Kids is niet geschikt voor kinderen jonger dan twee jaar en dit omwille van verstikkingsgevaar.Tijk van poli perkal – vulling van polyester watten en glasparelsDe tijk van het Sleepy Verzwaringsdeken Kids is gemaakt van poli perkal, een stof die heerlijk zacht aanvoelt op de huid, soepel is en goed ademt. Transpiratievocht wordt moeiteloos geabsorbeerd door dit deken, zodat je kind altijd in een droge en gezonde omgeving slaapt. Het geheime ingrediënt van dit verzwaringsdeken is de vulling van hoogwaardige polyester watten en fijne glasparels. De gerasterde stiksels zorgen ervoor dat de microparels van het deken gelijkmatig verdeeld blijven. Dit unieke verzwaringsdeken geeft kinderen dat extra zetje om zich helemaal te ontspannen. 

 
€ 69,00
Anti-Stress Verzwaringsdeken Sleepy Kids met Fluwelen Hoes
Maat: 100 x 150 cm
Lichte versie (3kg) speciaal voor kinderenSlaapt je kind vaak onrustig? Heeft het moeite om te ontspannen en in slaap te vallen? Het Verzwaringsdeken Sleepy Kids - Fluwelen Hoes is het geheime wapen om op een natuurlijke manier je kind te laten genieten van een heerlijke nachtrust. Met een royale afmeting van 100 x 150 cm en een zacht gewicht van 3 kg, biedt dit deken een geruststellende omhelzing die een hele nacht lang aanvoelt als een warme en zachte knuffel. Gebaseerd op de principes van 'deep touch pressure', oefent dit deken zachte, constante druk uit op het lichaam van je kind. Dit is als een magische omhelzing die de productie van serotonine en melatonine, de gelukshormonen en slaaphormonen, stimuleert. Het resultaat? Een diepere, meer rustgevende slaap waardoor kinderen 's ochtends fris en energiek ontwaken. Dit Verzwaringsdeken Sleepy Kids Met Fluwelen Hoes is niet geschikt voor kinderen jonger dan twee jaar en dit omwille van verstikkingsgevaar.Wasbare hoes van fluweel – vulling van polyester watten en glasparelsDe tijk van het Sleepy Verzwaringsdeken Kids - Fluwelen Hoes is gemaakt van poli perkal, een stof die heerlijk zacht aanvoelt op de huid, soepel is en goed ademt. Transpiratievocht wordt moeiteloos geabsorbeerd door dit deken, zodat je kind altijd in een droge en gezonde omgeving slaapt. Daarnaast heeft dit verzwaringsdeken ook een fluwelen hoes die mag gewassen worden tot maximaal 40 graden. Met deze fluwelen hoes voelt het verzwaringsdeken nog zachter en luxueuzer aan, zodat je kind elke nacht opnieuw geniet van een ultra zachte omhelzing. Het geheime ingrediënt van dit verzwaringsdeken is de vulling van hoogwaardige polyester watten en fijne glasparels. De gerasterde stiksels zorgen ervoor dat de microparels van het deken gelijkmatig verdeeld blijven. Dit unieke verzwaringsdeken geeft kinderen dat extra zetje om zich helemaal te ontspannen. 

 
€ 79,00
Anti-Stress Verzwaringsdeken Sleepy met Fluwelen Hoes
Maat: 150 x 200 cm
De ultieme slaaprevolutie met een fluwelen toetsVerlang je naar diepe, herstellende slaap en bruisende energie om je dagen te vullen? Dan is het Verzwaringsdeken Sleepy - Fluwelen Hoes je geheime wapen voor een betere slaap en een gelukkiger leven! Dit premium antistress verzwaringsdeken werd ontworpen om op een natuurlijke manier stress en angst te verminderen en je nachtrust te verbeteren. Met zijn royale afmeting van 150 x 200 cm en een gewicht van 7 kg, omarmt dit deken je als een geruststellende en zachte knuffel. Gebaseerd op de principes van ‘deep touch’ oefent dit deken een zachte, constante druk uit op je lichaam. Hierdoor wordt de productie van serotonine en melatonine, de gelukshormonen en slaaphormonen, gestimuleerd. Dit leidt tot een diepere en meer rustgevende slaap, waardoor je 's ochtends fris en energiek wakker wordt.Wasbare hoes van fluweel – vulling van polyester watten en glasparelsDe tijk van het Sleepy Verzwaringsdeken - Fluwelen Hoes is gemaakt van poli perkal, een stof die zacht aanvoelt, soepel is en goed ademt. Transpiratievocht wordt moeiteloos geabsorbeerd door dit deken, waardoor je altijd in een droge en gezonde omgeving slaapt. Daarnaast heeft dit verzwaringsdeken ook een fluwelen hoes die mag gewassen worden tot maximaal 40 graden. Met deze fluwelen hoes voelt het verzwaringsdeken nog zachter en luxueuzer aan, zodat je elke nacht opnieuw geniet van een ultra zachte omhelzing. Het geheime ingrediënt van dit verzwaringsdeken is de vulling van hoogwaardige polyester watten en fijne glasparels. De gerasterde stiksels zorgen ervoor dat de microparels van het deken gelijkmatig verdeeld blijven. Dit unieke verzwaringsdeken geeft je een dat extra zetje om in ontspan-modus te geraken.

 
€ 99,00
Beenkussen Sleepy
Maat: 45 x 30 cm
Het Sleepy Beenkussen is een uitstekende keuze voor mensen die moeite hebben met het vinden van een comfortabele slaaphouding, vooral als je een zijslaper bent. Dit kussen is gemaakt van hoogwaardig drukverlagend materiaal dat speciaal is ontworpen om de drukpunten in je benen te verlichten, waardoor je lichaam zich beter kan ontspannen en je gemakkelijker in slaap kunt vallen.Een van de grootste voordelen van het Sleepy Beenkussen is dat het zorgt voor een ergonomisch correcte houding tijdens het slapen. Door de drukverlichting van het kussen kun je gemakkelijker een comfortabele houding vinden, zelfs als je last hebt van pijnlijke gewrichten of spieren. Het Sleepy Beenkussen zorgt ervoor dat je benen in de juiste positie blijven, wat kan helpen om de spanning op je rug en heupen te verminderen en je lichaam te ondersteunen tijdens de slaap.Daarnaast is de hoes van het Sleepy Beenkussen gemakkelijk te verwijderen en kan deze gewassen worden. Dit betekent dat je het kussen altijd schoon en fris kunt houden, wat vooral belangrijk is als je allergieën of gevoelige huid hebt. De hoes is gemaakt van duurzaam en ademend materiaal dat zacht aanvoelt en je slaapervaring nog aangenamer maakt.

 
€ 49,00
Dekbed Sleepy Bamboe
Maat: 140 x 220 cm
Ventilerend vermogenBamboe is een natuurlijke en luchtige vulling die bekend staat om zijn temperatuur regulerende en ventilerende eigenschappen en zijn vocht absorberend vermogen. Onder het Dekbed Bamboe krijg je het in de zomer nooit te warm en in de winter nooit te koud. Transpireer je vaak tijdens het slapen dan zorgt het dekbed voor opname van overtollig vocht zodat je van een zalige nachtrust kunt genieten.Natuurlijk materiaalBamboe vulling is een 100% natuurlijk materiaal en hiermee milieuvriendelijk. Het voelt heel luchtig, zacht en natuurlijk aan en dat merk je meteen zodra je in bed kruipt. Voor het Dekbed Bamboe werden alleen de fijnste bamboevezels gebruikt. Hierdoor valt het dekbed soepel om je heen. Een aangename en goede nachtrust is met dit dekbed verzekerd.HygiënischInteressant om weten is dat bamboe van nature uit anti-allergische eigenschappen heeft en bacterie- en schimmelwerend is. Het Dekbed Bamboe mag gewassen worden op 40°.Materiaal van de tijkNet zoals de vulling van een dekbed is ook het materiaal van de tijk belangrijk. De tijk van dit dekbed bestaat uit Mako-katoen. Mako-katoen heeft een hogere elasticiteit en vormvastheid dan gemiddelde katoensoorten waardoor de vulling altijd goed op zijn plaats blijft. Het neemt vocht goed op én geeft het vocht ook makkelijk weer af.

 
€ 249,00
Dekbed Sleepy Camel
Maat: 140 x 200 cm | Type Dekbed: Enkelvoudig
Vulling van kameelhaarKameelhaar staat bekend om zijn sterk isolerende en ventilerende eigenschappen. Dankzij de fijne structuur vangt kameelhaar vocht en zweet makkelijk op. Dat maakt het Dekbed Camel geschikt voor alle seizoenen. Je slaapt koel in de zomer en aangenaam warm in de winter. Tijk uit 100% mako-katoen satijn gewevenDe unieke vulling van het Dekbed Camel verdient een hoogwaardige afwerking. Dit comfortabele dekbed is afgewerkt met een mako-katoen satijnen geweven tijk. Mako-katoen satijn is zowel glad als zacht en geeft je een luxueus gevoel. De licht glanzende uitstraling maakt het dekbed helemaal af.Doorstikt over de hele oppervlakteDankzij de doorstikking over de gehele oppervlakte blijft de vulling van kameelhaar altijd netjes op zijn plaats zitten. Koude en warme zones worden hierdoor vermeden zodat je een hele nacht door kunt genieten van een gelijkmatige, aangename warmte.

 
€ 415,95
Dekbed Sleepy Premium Ganzendons
Maat: 140 x 200 cm | Type Dekbed: Enkelvoudig
Vulling van 90% Poolse witte ganzendonsEen dekbed met een vulling van ganzendons is altijd een goede keuze. Het Sleepy Premium Dekbed Ganzendons heeft een vulling van 90% Poolse witte ganzendons. Dit zorgt ervoor dat het dekbed tegelijkertijd volumineus en luchtig is.Hoge isolatiewaardeHet grote voordeel van ganzendons is de hoge isolatiewaarde. Van ganzendons heb je relatief weinig vulling nodig om je tijdens het slapen lekker warm te houden.VentilerendGanzendons is heel luchtig en heeft daarom bijzonder sterke ventilerende eigenschappen. Een aangename slaaptemperatuur is belangrijk voor een goede nachtrust. En dat is precies wat het Sleepy Premium Dekbed Ganzendons je biedt: een aangename warmte zonder gedurende de nacht zwetend wakker te worden.Licht en luchtigEen ander heel belangrijk voordeel van ganzendons is dat het een heel licht materiaal is. Niemand vindt een zwaar dekbed fijn tijdens het slapen. Een dekbed moet luchtig aanvoelen en dat is precies wat het Sleepy Premium Dekbed Ganzendons je biedt: een luchtig en aangenaam warm gevoel.Anti-allergischHuisstofmijt vindt een vochtige omgeving bijzonder fijn. De vocht regulerende eigenschappen van ganzendons zorgen voor een droge slaapomgeving waardoor de aanwezigheid van huisstofmijt tot een minimum wordt beperkt. Het Sleepy Premium Dekbed Ganzendons is dan bijzonder geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie.Tijk uit Mako-katoenNiet alleen de vulling van een dekbed is belangrijk voor een verkwikkende nachtrust. Net zo belangrijk is het materiaal van de hoes. De hoes van het Sleepy Premium Dekbed Ganzendons werd vervaardigd uit hoogwaardig Mako-katoen. Deze katoensoort staat bekend om zijn elastische eigenschappen zodat het dekbed altijd soepel om je heen valt. Heerlijk toch zo’n beschermd gevoel tijdens je slaap?De wit satijnen piping maakt het Sleepy Premium Dekbed Ganzendons helemaal af en de stikkingen zorgen ervoor dat het witte ganzendons altijd netjes op zijn plaats blijft zitten.

 
€ 599,00
Dekbed Sleepy Thinsulate
Maat: 140 x 220 cm | Type Dekbed: Enkelvoudig
Unieke vulling met ThinsulateThinsulate vulling wordt gekenmerkt door zeer fijne vezels. Dit soort vulling is een 3M-uitvinding en is een door de mens gemaakte kopie van wol. Het resultaat is een zeer hoogtechnologische vezel die de eigenschappen van wol en een synthetische vezel combineert. Net zoals zijn natuurlijke tegenhanger voelt Thinsulate zeer zacht en licht aan. Thinsulate is wasbaar en zeer sterk temperatuur en vocht regulerend.Temperatuur en vocht regulerende eigenschappenHet bijzondere aan Thinsulate is dat de draden die gebruikt worden vele malen dunner zijn dan standaard polyestervezels. Door deze dunnere vezels lukt het om dunner isolatiemateriaal te maken waarbij er toch genoeg lucht gecreëerd wordt om goed te isoleren en je lichaamswarmte te regelen. Eigen aan Thinsulate vezels is dat ze ook zorgen voor een goede vochtopname. Net daarom bevat heel wat winter (sport) kleding Thinsulate vezels. Net zoals Thinsulate kleding perfecte bescherming biedt bij nat en vochtig weer, zorgt het Sleepy Thinsulate Dekbed voor een droog slaapklimaat.Een hoes van TencelDe hoes is vervaardigd van Tencel in een satijn weefsel. Het is een natuurlijke stof die een uitstekende vochtregulatie garandeert, super zacht aanvoelt en een verkoelend effect heeft op de huid. Tegelijkertijd is het ook een heel sterke stof zodat het Sleepy Thinsulate Dekbed garant staat voor jarenlang slaapcomfort.Anti-allergische eigenschappenIn een droge slaapomgeving slaap je altijd beter maar een droog slaapklimaat is net zo belangrijk om de aanwezigheid van huisstofmijt tegen te gaan. Net omwille van zijn bijzonder sterke vocht regulerende eigenschappen is het Sleepy Thinsulate Dekbed anti-allergisch. Bovendien kun je het dekbed makkelijk wassen zodat je altijd in een hygiënisch schoon bed slaapt. Interessant om weten is dat Tencel bacteriegroei tegengaat en altijd lekker blijft ruiken.

 
€ 359,00
Lattenbodem Active - Elektrisch (Web Only)
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Optimale ondersteuning en luxueus slaapcomfortEen beetje luxueus comfort in je slaapkamer mag wel. Dankzij de elektrische bediening van de Lattenbodem Sleepy Active – plaats je deze lattenbodem met een druk op de knop in de voor jou meest comfortabele houding. Deze functie maakt het ook mogelijk om 's avonds nog even heerlijk te ontspannen, of het nu is met een goed boek of terwijl je geniet van je favoriete tv-programma voor het slapengaan.Wat deze lattenbodem echt onderscheidt, is zijn doordachte ontwerp voor optimale ondersteuning. De 28 latten zijn strategisch geplaatst om gerichte drukverdeling te bieden, zodat je lichaam op de juiste plekken de juiste ondersteuning krijgt. Dit vertaalt zich in een buitengewoon comfortabele slaapervaring, waarbij je elke ochtend ontwaakt met hernieuwde energie en vitaliteit.Daarnaast is de lattenbodem voorzien van een stevig kader met een hoogte van 5 cm, wat niet alleen stabiliteit garandeert, maar ook een duurzame en robuuste basis biedt voor een langdurig gebruik.

 
€ 299,00
Lattenbodem Sleepy Ergonomic Interactive
Breedte: 90 cm | Hardheid: Zacht | Lengte: 200 cm
Een lattenbodem is een frame met overdwarse latten om je matras te dragen. Een kwaliteitsvolle lattenbodem biedt je lichaam de nodige ondersteuning tijdens het slapen. Daarnaast zorgt een lattenbodem voor ventilatie. Zonder een lattenbodem kan je matras een broeihaard worden voor bacteriën, schimmels en huisstofmijt.33 veerlatten met anti-slip profielOver het algemeen geldt: hoe meer latten er in een lattenbodem zitten, hoe beter je lichaamsgewicht verdeeld wordt. Dit zorgt voor de nodige ondersteuning op de juiste plaatsen, zodat je ’s morgens uitgerust en zonder stramme spieren of pijnlijke gewrichten wakker wordt. De Lattenbodem Sleepy Ergonomic Interactive heeft 33 veerlatten en garandeert een perfecte ergonomische ondersteuning. 8 Telastika veerlatten op de schouder- en heupzoneWat de Lattenbodem Sleepy Ergonomic Interactive echt bijzonder maakt, zijn de 8 Telastika veerlatten die erin zijn verwerkt. Deze geavanceerde latten richten zich specifiek op de schouder- en heupzone. Dankzij deze innovatieve technologie worden deze kwetsbare gebieden van je lichaam op een unieke manier ondersteund, wat resulteert in een ongekend comfortabele slaapervaring. Verluchtingssleuven zorgen voor extra ventilatie.

 
€ 569,00
Lattenbodem Sleepy Home Made Bed
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Gebruiksklare lattenbodemDe Lattenbodem Sleepy Home Made Bed is de perfecte aanvulling op de Sleepy Original matras. Het is een vlakke lattenbodem met 42 veerlatten die dankzij de comfortzones aan de schouders en de heupen garant staat voor een goede ondersteuning en dus ook een goede nachtrust. Deze lattenbodem kun je in je bestaande bedkader plaatsen maar dankzij de bijgeleverde pootjes ook losstaand gebruiken. Deze lattenbodem is geschikt voor elk type matras.Perfecte ondersteuningDe vijf zones van deze lattenbodem zorgen voor een perfecte ondersteuning van zowel de matras als je lichaam. Ter hoogte van de schouders en de heupen biedt de Lattenbodem Sleepy Home Made Bed extra ondersteunend slaapcomfort. Door de hardheidschuivers te verplaatsen kun je je eigen stevigheid kiezen. De latten zijn aan het frame bevestigd met rubberen kapjes. Die gaan niet alleen langer mee dan klassieke plastieken kapjes, maar zijn ook veerkrachtiger en geven dus een aangenamer slaapcomfort.

 
€ 299,00
Nachtkast Sleepy Elegance
Kleur: Categorie TTF BULL Camel
Elegant gebruiksgemakMet de Sleepy Elegance Nachttafel haal je een elegant nachttafeltje in huis dat je slaapkamer net iets meer cachet geeft. Het is verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren en past hierbij in elk interieur. Deze praktische nachttafel beschikt over een lade en is ideaal om kleine spullen in op te bergen.

 
€ 299,00
Nachtkast Sleepy Elegance - Mini
Kleur: Categorie TTF CAPE Natural 01 | Kleur Poten: Naturel | Type Poten: Brut 16 cm naturel
Praktische nachttafel met 2 ladenDe Sleepy Elegance Mini Nachttafel beschikt over 2 laden zonder handvat. Deze praktische nachttafel straalt tegelijkertijd soberheid en elegantie uit. In combinatie met het Sleepy Elegance Bedkader vormt deze nachttafel je slaapkamer om tot een gezellige en aangename ruimte waar je helemaal tot rust kunt komen. 

 
€ 322,96
%
Pantoffels Sleepy Brommies Dames
Kleur: Brommies Grijs | Maat: 39
Geen druk,Geen spanning,Heerlijk stappenKwaliteit voorop! De Sleepy® Brommies pantoffels zijn vervaardigd van duurzame natuurlijke materialen:Bovenafwerking in slijtvaste merinowol, een sterke maar zachte wol met zelfreinigende, antibacteriële en warmteregulerende eigenschappen.Zachte natuurlederen binnenzoolDe Sleepy® Brommies zijn speciaal ontworpen om druk te voorkomen, zelfs na een hele dag stappen! Accupressuur pantoffels metdrukpunttherapieover 9 zonesDe binnenzool van de slipper heeft 9 massagekussens voor zachte drukpunttherapie, ter bevordering van je fysieke gezondheid en welzijn:Stimuleert de bloedstroomVerbetert de spijsverteringOntspant nek, schouders en bovenbuikVerbetert de ademhaling

Vanaf
€ 69,00
€ 69,00
%
Pantoffels Sleepy Brommies Heren
Kleur: Brommies Donkergrijs | Maat: 43
Geen druk,Geen spanning,Heerlijk stappenKwaliteit voorop! De Sleepy® Brommies pantoffels zijn vervaardigd van duurzame natuurlijke materialen:Bovenafwerking in slijtvaste merinowol, een sterke maar zachte wol met zelfreinigende, antibacteriële en warmteregulerende eigenschappen.Zachte natuurlederen binnenzoolDe Sleepy® Brommies zijn speciaal ontworpen om druk te voorkomen, zelfs na een hele dag stappen!   Accupressuur pantoffels metdrukpunttherapieover 9 zonesDe binnenzool van de slipper heeft 9 massagekussens voor zachte drukpunttherapie, ter bevordering van je fysieke gezondheid en welzijn:Stimuleert de bloedstroomVerbetert de spijsverteringOntspant nek, schouders en bovenbuikVerbetert de ademhaling

 
€ 69,00 €
€ 39,00