best DE BESTE VAN DE TEST
best Al 40 jaar dè slaapexpert
shipping Binnen 48u al beter slapen
happy customers 1.000.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR
Filter
Boxspringset Sleepy Celestial Elektro
Breedte: 160 cm | Kleur: Categorie TTF CAPE Zinc 167 | Lengte: 200 cm
Nu gratis Sleepy® ErgoPillow t.w.v. €119,95 bij aankoop van een Sleepy® Celestial boxspring! Luxe en slaapcomfort in een klassiek ontwerpMet de Boxspringset Sleepy Celestial Elektro geniet je niet alleen van een heerlijke nachtrust, maar ook van een verfijnde stijl in je slaapkamer. Het ontwerp van het hoofdbord is een samensmelting van eenvoud en elegantie, resulterend in een perfecte harmonie van vorm en functionaliteit. De verfijnde afwerking en aandacht voor detail maken deze set een blikvanger die de sfeer van je slaapkamer verrijkt. Verwen jezelf met een slaapomgeving die niet alleen rust en ontspanning bevordert, maar ook een vleugje tijdloze klasse toevoegt aan je slaapruimte.Elektrisch verstelbaar voor optimaal comfortMet slechts een simpele druk op de knop transformeer je de Boxspringset Sleepy Celestial Elektro moeiteloos naar de positie die perfect aansluit bij je persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een comfortabele leeshouding, ontspannen televisiekijken, genieten van een rustmoment, of het verwennen van jezelf met een ontbijt op bed; het elektrisch verstelbare mechanisme geeft je moeiteloos volledige controle over je persoonlijke comfort.    Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimaal slaapcomfortDeze vlakke boxspring is samengesteld uit verschillende lagen, wat zorgt voor een ongeëvenaard slaapcomfort. De gelaagde opbouw geeft niet alleen optimale ondersteuning, maar garandeert ook een uitstekende ventilatie. Dit verzekert dat je altijd in een droge en aangename omgeving slaapt. Deze eigenschap bevordert niet alleen de kwaliteit van je nachtrust, maar draagt ook bij aan een hygiënische slaapomgeving. Dankzij het kwaliteitsvolle MDF-houten frame heeft de Boxspringset Sleepy Celestial Elektro een stevige basis. Gun jezelf een slaapervaring die afgestemd is op je persoonlijke welzijn en geniet van de weldaad die deze met zorg samengestelde boxspring biedt.Persoonlijk slaapcomfortVerkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, geeft de Boxspringset Sleepy Celestial Elektro je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te omarmen en je slaapkamer naar eigen wens in te richten.

Vanaf
€ 1.999,00
Boxspringset Sleepy Celestial Elektro - Sleepy Original Matras
Breedte: 90 cm | Kleur: Crush Beige lederlook | Lengte: 200 cm
Luxe en slaapcomfort in een klassiek ontwerpMet de Boxspringset Sleepy Celestial Elektro – Sleepy Original Matras geniet je niet alleen van een heerlijke nachtrust, maar ook van een verfijnde stijl in je slaapkamer. Het ontwerp van het hoofdbord is een samensmelting van eenvoud en elegantie, resulterend in een perfecte harmonie van vorm en functionaliteit. De verfijnde afwerking en aandacht voor detail maken deze set een blikvanger die de sfeer van je slaapkamer verrijkt. Verwen jezelf met een slaapomgeving die niet alleen rust en ontspanning bevordert, maar ook een vleugje tijdloze klasse toevoegt aan je slaapruimte.Elektrisch verstelbaar voor optimaal comfortMet slechts een simpele druk op de knop transformeer je de Boxspringset Sleepy Celestial Elektro - Sleepy Original Matras moeiteloos naar de positie die perfect aansluit bij je persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een comfortabele leeshouding, ontspannen televisiekijken, genieten van een rustmoment, of het verwennen van jezelf met een ontbijt op bed; het elektrisch verstelbare mechanisme geeft je moeiteloos volledige controle over je persoonlijke comfort.    Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimaal slaapcomfortDeze vlakke boxspring is samengesteld uit verschillende lagen, wat zorgt voor een ongeëvenaard slaapcomfort. De gelaagde opbouw geeft niet alleen optimale ondersteuning, maar garandeert ook een uitstekende ventilatie. Dit verzekert dat je altijd in een droge en aangename omgeving slaapt. Deze eigenschap bevordert niet alleen de kwaliteit van je nachtrust, maar draagt ook bij aan een hygiënische slaapomgeving. Dankzij het kwaliteitsvolle MDF-houten frame heeft de Boxspringset Sleepy Celestial Elektro - Sleepy Original Matras een stevige basis. Gun jezelf een slaapervaring die afgestemd is op je persoonlijke welzijn en geniet van de weldaad die deze met zorg samengestelde boxspring biedt.Met Sleepy Original MatrasMet de unieke eigenschap van twee hardheden in één, biedt de Matras Sleepy Original het perfecte comfort voor elke slaper. Of je nu de voorkeur geeft aan een stevigere of zachtere ondersteuning, deze matras past zich moeiteloos aan je behoeften aan. Met een dikte van 25 cm, omhult deze matras je met een weelde van comfort. Laag per laag is de Sleepy Original Matras doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde materialen, wat resulteert in een slaapervaring die je verwachtingen overtreft. Ervaar de perfecte combinatie van comfort en kwaliteit met deze matras, die niet alleen aan de normen die zijn vastgesteld door Test Aankoop voldoet, maar ook overtreft.Persoonlijk slaapcomfortVerkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, geeft de Boxspringset Sleepy Celestial Elektro - Sleepy Original Matras je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te omarmen en je slaapkamer naar eigen wens in te richten.

 
€ 1.999,00
Boxspringset Sleepy Celestial Latex Blue - Hard
Breedte: 140 cm | Kleur: Categorie TTF CRUSH Beige 05 | Lengte: 200 cm
Vlakke boxspring met kern van pocketverenMet de Boxspringset Sleepy Celestial Blue Latex – Firm slaap je niet alleen comfortabel, maar ook in stijl. Het hoofdbord combineert eenvoud en verfijning in perfecte harmonie. De gladde, strakke lijn zorgt voor een tijdloze elegantie. Deze vlakke boxspring heeft meerdere lagen; de kern bestaat uit pocketveren met een holle kern die een optimale ventilatie verzekeren, zodat je altijd in een droge en hygiënische slaapomgeving slaapt. Het bijzondere aan deze pocketveren is dat ze individueel in zakjes ‘pockets’ verpakt zijn. Hierdoor kunnen de veren afzonderlijk van elkaar bewegen en volgen ze optimaal de bewegingen van je matras.Matras: Sleepy Blue Latex - Firm De Sleepy Blue Latex – Firm matras biedt het beste van twee werelden. De basislaag uit koudschuim of HR-schuim versterkt het ventilerende vermogen van de matras en geeft een extra ondersteunende dimensie aan het ligcomfort. De latex toplaag zorgt voor een goede drukverdeling en vormt zich mooi naar de vormen van je lichaam. Dankzij de 4 ventilatiekanalen is een goede luchtcirculatie gegarandeerd. De 7 comfortzones bieden perfecte ondersteuning aan je hoofd, nek, schouders, heupen, boven-en onderbenen én je taille. De versterkte middenzone en de zachtere schouderzone zorgen voor optimaal slaapcomfort. Deze stevige, comfortabele matras is ook voorzien van een hoes met allergeen- en huisstofmijtwerende Purotex® en dynamische Adaptive® thermoregulering.

 
€ 2.149,00
Boxspringset Sleepy Celestial Vlak
Breedte: 140 cm | Kleur: Categorie TTF CAPE Zinc 167 | Lengte: 200 cm
Nu gratis Sleepy® ErgoPillow t.w.v. €119,95 bij aankoop van een Sleepy® Celestial boxspring! Luxe en slaapcomfort in een klassiek ontwerpMet de Boxspringset Sleepy Celestial Vlak geniet je niet alleen van een heerlijke nachtrust, maar ook van een verfijnde stijl in je slaapkamer. Het ontwerp van het hoofdbord is een samensmelting van eenvoud en elegantie, resulterend in een perfecte harmonie van vorm en functionaliteit. De verfijnde afwerking en aandacht voor detail maken deze set een blikvanger die de sfeer van je slaapkamer verrijkt. Verwen jezelf met een slaapomgeving die niet alleen rust en ontspanning bevordert, maar ook een vleugje tijdloze klasse toevoegt aan je slaapruimte.Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimaal slaapcomfortDeze vlakke boxspring is samengesteld uit verschillende lagen, wat zorgt voor een ongeëvenaard slaapcomfort. De gelaagde opbouw geeft niet alleen optimale ondersteuning, maar garandeert ook een uitstekende ventilatie. Dit verzekert dat je altijd in een droge en aangename omgeving slaapt. Deze eigenschap bevordert niet alleen de kwaliteit van je nachtrust, maar draagt ook bij aan een hygiënische slaapomgeving. Dankzij het kwaliteitsvolle MDF-houten frame heeft de Boxspringset Sleepy Celestial Vlak een stevige basis. Gun jezelf een slaapervaring die afgestemd is op je persoonlijke welzijn en geniet van de weldaad die deze met zorg samengestelde boxspring biedt.   Persoonlijk slaapcomfortVerkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, geeft de Boxspringset Sleepy Celestial Vlak - Sleepy Original Matras je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te omarmen en je slaapkamer naar eigen wens in te richten.

Vanaf
€ 1.449,00
Boxspringset Sleepy Celestial Vlak - Sleepy Original Matras
Breedte: 90 cm | Kleur: Crush Beige lederlook | Lengte: 200 cm
Luxe en slaapcomfort in een klassiek ontwerpMet de Boxspringset Sleepy Celestial Vlak – Sleepy Original Matras geniet je niet alleen van een heerlijke nachtrust, maar ook van een verfijnde stijl in je slaapkamer. Het ontwerp van het hoofdbord is een samensmelting van eenvoud en elegantie, resulterend in een perfecte harmonie van vorm en functionaliteit. De verfijnde afwerking en aandacht voor detail maken deze set een blikvanger die de sfeer van je slaapkamer verrijkt. Verwen jezelf met een slaapomgeving die niet alleen rust en ontspanning bevordert, maar ook een vleugje tijdloze klasse toevoegt aan je slaapruimte.Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimaal slaapcomfortDeze vlakke boxspring is samengesteld uit verschillende lagen, wat zorgt voor een ongeëvenaard slaapcomfort. De gelaagde opbouw geeft niet alleen optimale ondersteuning, maar garandeert ook een uitstekende ventilatie. Dit verzekert dat je altijd in een droge en aangename omgeving slaapt. Deze eigenschap bevordert niet alleen de kwaliteit van je nachtrust, maar draagt ook bij aan een hygiënische slaapomgeving. Dankzij het kwaliteitsvolle MDF-houten frame heeft de Boxspringset Sleepy Celestial Vlak - Sleepy Original Matras een stevige basis. Gun jezelf een slaapervaring die afgestemd is op je persoonlijke welzijn en geniet van de weldaad die deze met zorg samengestelde boxspring biedt.   Met Sleepy Original MatrasMet de unieke eigenschap van twee hardheden in één, biedt de Matras Sleepy Original het perfecte comfort voor elke slaper. Of je nu de voorkeur geeft aan een stevigere of zachtere ondersteuning, deze matras past zich moeiteloos aan je behoeften aan. Met een dikte van 25 cm, omhult deze matras je met een weelde van comfort. Laag per laag is de Sleepy Original Matras doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde materialen, wat resulteert in een slaapervaring die je verwachtingen overtreft. Ervaar de perfecte combinatie van comfort en kwaliteit met deze matras, die niet alleen aan de normen die zijn vastgesteld door Test Aankoop voldoet, maar ook overtreft.Persoonlijk slaapcomfortVerkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, geeft de Boxspringset Sleepy Celestial Vlak - Sleepy Original Matras je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te omarmen en je slaapkamer naar eigen wens in te richten.

 
€ 1.558,00
Boxspringset Sleepy Dolce Elektro - Sleepy Splendid HR Matras
Luxe en slaapcomfort in een eenvoudig ontwerpMet de Boxspringset Sleepy Dolce Elektro - Sleepy Splendid HR Matras geniet je niet alleen van een heerlijke nachtrust, maar ook van een verfijnde stijl in je slaapkamer. Het ontwerp van het hoofdbord is een samensmelting van eenvoud en elegantie, resulterend in een perfecte harmonie van vorm en functionaliteit. De verfijnde afwerking en aandacht voor detail maken deze set een blikvanger die de sfeer van je slaapkamer verrijkt. Verwen jezelf met een slaapomgeving die niet alleen rust en ontspanning bevordert, maar ook een vleugje tijdloze klasse toevoegt aan je slaapruimte.Elektrisch verstelbaar voor optimaal comfortMet slechts een simpele druk op de knop transformeer je de Boxspringset Sleepy Dolce Elektro - Sleepy Splendid HR Matras moeiteloos naar de positie die perfect aansluit bij je persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een comfortabele leeshouding, ontspannen televisiekijken, genieten van een rustmoment, of het verwennen van jezelf met een ontbijt op bed; het elektrisch verstelbare mechanisme geeft je moeiteloos volledige controle over je persoonlijke comfort.    Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimaal slaapcomfortDeze vlakke boxspring is samengesteld uit verschillende lagen, wat zorgt voor een ongeëvenaard slaapcomfort. De gelaagde opbouw geeft niet alleen optimale ondersteuning, maar garandeert ook een uitstekende ventilatie. Dit verzekert dat je altijd in een droge en aangename omgeving slaapt. Deze eigenschap bevordert niet alleen de kwaliteit van je nachtrust, maar draagt ook bij aan een hygiënische slaapomgeving. Dankzij het kwaliteitsvolle MDF-houten frame heeft de Boxspringset Sleepy Dolce Elektro - Sleepy Splendid HR Matras een stevige basis. Gun jezelf een slaapervaring die afgestemd is op je persoonlijke welzijn en geniet van de weldaad die deze met zorg samengestelde boxspring biedt.Met Sleepy Priority HR-koudschuim MatrasUitgerust met een kern van pocketveren, biedt de Matras Sleepy Priority – HR een goede ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. De pocketveren passen zich aan de contouren van je lichaam aan en zorgen voor optimale ondersteuning. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Koudschuim staat bekend om zijn uitzonderlijke veerkracht en duurzaamheid. Wat koudschuim nog onderscheidt dat er ook bij langdurig gebruik geen kuilvorming optreedt. Dit maakt het niet alleen tot een duurzame investering, maar ook tot een matras die langdurig comfort en veerkracht garandeert.Persoonlijk slaapcomfortVerkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, geeft de Boxspringset Sleepy Dolce Elektro - Sleepy Splendid HR Matras je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te omarmen en je slaapkamer naar eigen wens in te richten.

 
€ 4.299,00
Boxspringset Sleepy Elektro Sandy XL - Matras Sleepy Original
Breedte: 160 cm | Kleur: Categorie TTF CRUSH Beige 05 | Lengte: 200 cm
Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimaal slaapcomfortDeze elektrische boxspring is samengesteld uit verschillende lagen, wat zorgt voor een ongeëvenaard slaapcomfort. De gelaagde opbouw geeft niet alleen optimale ondersteuning, maar garandeert ook een uitstekende ventilatie. Dit verzekert dat je altijd in een droge en aangename omgeving slaapt. Deze eigenschap bevordert niet alleen de kwaliteit van je nachtrust, maar draagt ook bij aan een hygiënische slaapomgeving. Dankzij het kwaliteitsvolle MDF-houten frame heeft deze boxspringset een stevige basis. Gun jezelf een slaapervaring die afgestemd is op je persoonlijke welzijn en geniet van de weldaad die deze met zorg samengestelde boxspring biedt.Elektrisch verstelbaar voor optimaal comfortMet slechts een simpele druk op de knop transformeer je deze boxspringset moeiteloos naar de positie die perfect aansluit bij je persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een comfortabele leeshouding, ontspannen televisiekijken, genieten van een rustmoment, of het verwennen van jezelf met een ontbijt op bed; het elektrisch verstelbare mechanisme geeft je moeiteloos volledige controle over je persoonlijke comfort. 2 Hardheden in 1 matrasHeb je liever een wat zachtere schouderzone, kies dan voor de medium kant.Heb je liever een wat stevigere schouderzone, kies dan voor de firm kant.Geschikt voor elk type slaper!De Sleepy Original matras garandeert optimaal comfort en ondersteuning voor iedereen, ongeacht je slaaphouding of lichaamstype.Ongestoord samen slapenDoor de geringe bewegingsoverdracht voel je nooit dat er iemand naast je ligt te draaien!25 cm dikke matrasLaag per laag comfort van Luxe 3D tijk tot en met Density Foam

 
€ 4.299,00
Boxspringset Sleepy Limited - Vlak
Breedte: 120 cm | Kleur: Categorie TTF PLANOSA Dark Grey | Lengte: 200 cm
De Sleepy kwaliteit & know-how gebundeld in een voordelig geprijsde setMet de hotelbox Sleepy Limited – Vlak beleef je ongeëvenaard slaapcomfort. Deze hotelbox, gemaakt van kwaliteitsvol HDF hout, heeft een volledig ventilerende plaat voor een optimale nachtrust. Het elegante hoofdbord geeft de boxspring een strakke en eigentijdse uitstraling die perfect in elke slaapkamer past. Deze vlakke hotelbox is opgebouwd uit verschillende lagen, waarvan de kern bestaat uit pocketveren. Met deze hotelbox haal je een comfortabel bed in huis dat je slaapervaring naar een hoger niveau tilt!   Matras: Sleepy ScandinavianDe Sleepy Scandinavian Matras bestaat uit individueel verpakte pocketveren. Het grote voordeel van een pocketveren vulling is dat alle veren afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Dit zorgt voor een stabiel ligcomfort, ook als je bedpartner zich vaak draait of keert. Ook voor koppels met een verschillend lichaamstype is een pocketveren matras heel geschikt. Dankzij de pockets waarin de veren verpakt zitten wordt een goede ventilatie gecreëerd wat zorgt voor een droog slaapklimaat.Persoonlijk slaapcomfortVerkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, geeft de hotelbox Sleepy Limited – Vlak je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te omarmen en je slaapkamer naar eigen wens in te richten.

Vanaf
€ 1.579,00
Hotelbox Sleepy Home Made Vlak - Sleepy Original Matras
Breedte: 90 cm | Kleur: Categorie TTF PLANOSA Dark Grey | Lengte: 200 cm
Met de Hotelbox Sleepy Home Made Vlak geniet je niet alleen van ongeëvenaard slaapcomfort, maar ook van een verfijnde slaapervaring. Door een perfecte combinatie van eenvoud en finesse heeft deze hotelbox een moderne en luxueuze look.Als kers op de taart, wordt je slaapritueel verrijkt met een prachtig hoofdbord dat stijlvol oprijst en dat zich in een strakke eigentijdse lijn voortzet.Deze hotelbox komt dan ook inclusief met de Sleepy Original Matras voor het hoogste comfort.

 
€ 1.299,00
Hotelbox Sleepy Scandinavian
Breedte: 120 cm | Kleur: Categorie 2 Planosa Dark Grey | Lengte: 200 cm
Sleepy kwaliteit & know-how, voordelig aangeboden!Met de Sleepy Scandinavian hotelbox set krijg je een prima basis en dito slaapcomfort. Deze eigentijdse hotelbox biedt een duurzame en sterke ondersteuning. Het hoofdbord, dat tot aan de grond reikt, geeft deze hotelbox een strakke en moderne uitstraling die perfect in elke slaapkamer past. De jarenlange ervaring van Sleepy vertaalt zich naadloos in kwaliteitsvolle basisproducten. De Sleepy Scandinavian matras bestaat uit individueel verpakte pocketveren. Het grote voordeel van een pocketveren matraskern is dat alle veren afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Zo ervaar jij een stabiel ligcomfort, ook als je bedpartner zich vaak draait of keert. De Sleepy Scandinavian topper is met zorg gemaakt en bestaat uit vochtregulerend en ventilerend koudschuim. De combinatie van matras en topper is prima afgestemd: stevige ondersteuning en, dankzij de topper, soepel ligcomfort.Complete hotelbox in één set!Deze vlakke, niet-verstelbare hotelbox is een set opgebouwd uit verschillende lagen. Een ventilerende basisbox op sterke pootjes, een fraai hoofdbord, een degelijke pocketveren matras en een comfortabele topper. De ventilatiegaten in de box en de pocketveren in de matras staan garant voor een uitstekende luchtcirculatie, wat bijdraagt tot een droge en hygiënische slaapomgeving. Met deze complete set haal je een comfortabele en voordelig geprijsde hotelbox in huis!

Vanaf
€ 1.479,00
Storagebox Sleepy Scandinavian
Breedte: 120 cm | Kleur: Categorie 2 Planosa Dark Grey | Lengte: 200 cm
Word fris en uitgerust wakker in de Sleepy Scandinavian Storagebox.De Sleepy kwaliteit & know-how gebundeld in een voordelig geprijsde set.Een moderne hotelbox in HDF hout met volle ventilerende plaatGrote opbergruimte onder de matrasMet elegant hoofdbord tot op de grondStrakke eigentijdse vormgevingStevige Sleepy pocketveren matras met topperAccessoires niet inbegrepen 7 jaar garantie

Vanaf
€ 1.779,00