best DE BESTE VAN DE TEST
best Al 40 jaar dè slaapexpert
shipping Binnen 48u al beter slapen
happy customers 1.000.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR
Filter
Babymatras Sleepy Care
Breedte: 60 cm | Lengte: 120 cm
Laat je baby zorgeloos en veilig slapenDe Babymatras Sleepy Care heeft een kern van een veilig en krachtig ventilerend koudschuim. Je baby slaapt comfortabel en soepel. Tijdens de nacht is bewegen super eenvoudig voor je baby. Afneembare matrashoesDe hoes van de Babymatras Sleepy Care is afneembaar en kan je gemakkelijk een wasbeurt geven wanneer nodig. Gebruik een matrasbeschermer, zo hoef je de hoes niet zo vaak te wassen. De hoes is aan de binnenzijde waterdicht, dus voorzien op kleine ongelukjes. De buitenkant is ventilerend voor een optimaal slaapklimaat.

 
€ 129,00
Babymatras Sleepy Magic
Breedte: 60 cm | Lengte: 120 cm
Heeft je baby last van reflux?Jammergenoeg komt reflux wel vaker voor bij kleine baby's. Omdat de maaginhoud dan terug in de slokdarm loopt voelt dat heel vervelend voor je baby. Vaak heeft het ook een behoorlijke impact op de broodnodige slaap van je kleintje. Uiteraard weet je als ouder vooraf niet of je kindje last zal hebben van reflux. Dat inspireerde ons en zette het Sleepy® R&D team aan het denken. Het resulaat is deze babymatras Sleepy magic. Als je hem aankoopt ziet hij er uit als een normale matras. Het geheim zit binnenin want je kan hem 1-2-3 omtoveren naar een licht hellende refluxmatras. Ook de matrashoes keer je, dankzij een gepatenteerd systeem, simpelweg om. Laat je baby zorgeloos slapenDe Babymatras Sleepy Magic heeft een kern van een veilig en zeer sterk ventilerend koudschuim. Je baby slaapt comfortabel en soepel. Tijdens de nacht is bewegen super eenvoudig voor je baby. Wasbare babymatrashoes!De hoes van de Babymatras Sleepy Care is afneembaar en kan je gemakkelijk een wasbeurt geven wanneer nodig. Gebruik een matrasbeschermer, zo hoef je de hoes niet zo vaak te wassen. De Cairfull® hoes is extra ventilerend aan de buitenkant, net zoals de kern... een extra veilige slaapomgeving dus! De binnenkant is waterdicht, dus de kern wordt goed beschermd bij een klein ongelukje.

 
€ 169,00
Babymatras Sleepy Magic Breezzz
Breedte: 60 cm | Lengte: 120 cm
Heeft je baby last van reflux?Reflux komt vaak voor bij kleine baby's. De maaginhoud loopt dan terug in de slokdarm. Heel vervelend voor je baby en vaak heeft het ook een behoorlijke impact op de broodnodige slaap. Uiteraard weet je als ouder niet of je ongeboren kindje last zal hebben van reflux. Dat zette ons bij Sleepy® aan het denken. Daarom ziet deze matras er uit als een normale matras en kan je hem 1-2-3 omtoveren naar een licht hellende refluxmatras. Ook de matrashoes keer je, dankzij een gepatenteerd systeem, simpelweg om. Laat je baby zorgeloos slapenDe Babymatras Sleepy Magic Breezzz heeft een kern van een veilig en zeer sterk ventilerend labyrinth 200. Je baby slaapt comfortabel en soepel. Tijdens de nacht is bewegen super eenvoudig voor je baby. De kern van dit matras kan je trouwens heel gemakkelijk uitspoelen in je bad of douche. Wasbare babymatrashoes!De hoes van de Babymatras Sleepy Care is afneembaar en kan je gemakkelijk een wasbeurt geven wanneer nodig. Gebruik een matrasbeschermer, zo hoef je de hoes niet zo vaak te wassen. De Cairfull® hoes is extra ventilerend, net zoals de kern... een extra veilige slaapomgeving dus!

 
€ 219,00
Matras Sleepy Anatomic
Breedte: 90 cm | Hardheid: Hard | Lengte: 200 cm
Elektro-thermische geharde micropocketveren (300 per m²)De kern van de Matras Sleepy Anatomic bestaat uit elektro-thermisch geharde micropocketveren die duurzaamheid garanderen en uitmuntende ondersteuning bieden. Met 300 van deze veren per vierkante meter heeft deze matras een ideale balans tussen veerkracht en zachtheid, waardoor deze zich naadloos aanpast aan je lichaamscontouren. Of je nu een zacht, medium of stevig ligcomfort verkiest, deze matras biedt aanpasbare ondersteuning voor je persoonlijke slaapvoorkeur. Bovendien bevorderen de pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit creëert een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.Toplaag uit LatexLatex is een natuurlijk product dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde veerkracht, waardoor het een optimale balans creëert tussen ondersteuning en zachtheid. Een van de voornaamste voordelen van latex is de voortreffelijke drukverdeling. De Matras Sleepy Anatomic past zich dan ook naadloos aan je lichaamscontouren aan, wat resulteert in individuele ondersteuning voor elk deel van je lichaam. Hierdoor worden drukpunten verminderd en geniet je van een buitengewoon comfortabele slaap.   7 Comfortzones voor een ondersteunende nachtrustDe Matras Sleepy Anatomic is voorzien van 7 comfortzones die doeltreffende ondersteuning bieden aan je hoofd, nek, schouders, heupen, boven- en onderbenen, evenals je taille. Ongeacht je slaaphouding worden specifieke drukpunten verlicht, wat je lichaam tijdens het slapen helemaal ontspant. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring waarbij je profiteert van persoonlijk comfort op maat. Indien je regelmatig kampt met rugklachten, is het aan te bevelen te kiezen voor een matras met ten minste 7 comfortzones.Hoes uit TencelDe afneembare en wasbare hoes bestaat uit Tencel-vezels. Deze zeer krachtige vocht- en warmte regulerende vezels werden gemaakt van houtpulp van eucalyptusbomen. Tencel is een van de meest duurzame stoffen ter wereld en draagt het Europees Ecolabel.

 
€ 1.429,00
Matras Sleepy Beverly Hills
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Deze matras kreeg niet voor niets de naam van de stad van ‘the rich and the famous’. De Matras Sleepy Beverly Hills biedt je een slaapcomfort dat je alleen in de meest luxueuze hotels ervaart.Zeer stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²De Matras Sleepy Beverly Hills is een pocketverenmatras. Dit type matras bestaat uit individuele veren die elk in een afzonderlijk zakje (pocket) verpakt zitten. Deze veren zijn los van elkaar en kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen, wat resulteert in een veerkrachtig en comfortabel slaapoppervlak. De individuele veren passen zich namelijk aan de vorm van je lichaam aan en bieden gerichte ondersteuning waar nodig. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, zodat een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit zorgt meteen ook voor een hygiënisch en gezond slaapcomfort. Bacteriën, schimmels en micro-organismen krijgen in een droge omgeving namelijk de kans niet om zich op te stapelen.   Topper uit Hyperfoam en HR-schuim gecombineerdDe topper van de Matras Sleepy Beverly Hills is samengesteld uit een perfecte combinatie van Hyperfoam en HR-schuim. Hyperfoam, een variant van koudschuim, heeft een verfijnde open celstructuur, waardoor het een zeer luchtig karakter heeft. Deze open celstructuur bevordert een optimale luchtcirculatie, waardoor warmte effectief wordt afgevoerd en een verkoelend effect ontstaat. Koudschuim staat bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht. De veerkracht zorgt niet alleen voor een comfortabele nachtrust, maar garandeert ook dat de topper garant staat voor jarenlang slaapcomfort.5 ComfortzonesDe Matras Sleepy Beverly Hills heeft 5 comfortzones, wat betekent dat deze gericht is op ondersteuning van de drie belangrijkste zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Onderaan ondersteunt deze matras je boven- en onderbenen. Hoe beter je lichaam ondersteund wordt, hoe comfortabeler je slaapt.

 
€ 1.489,00
Matras Sleepy California
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
In 1965 was het al een hit van The Mamas & the Papas: California Dreamin’! Slapen op de Matras Sleepy California zal je vast dezelfde heerlijke dromen bezorgen!Gepatenteerd Miracoil verensysteemDe vulling van de Matras Sleepy California bestaat uit het gepatenteerde Miracoil verensysteem. Dit bijzondere systeem wordt ook wel het ‘endless spring’ systeem genoemd. In plaats van afzonderlijke veren wordt er slechts 1 ononderbroken veer gebruikt, waarmee een volledig verende structuur wordt gevormd. Hierdoor komt de druk van je lichaam niet terecht op slechts enkele veren, maar wordt het verdeeld over de hele matras. Je lichaam wordt dus gelijkmatig ondersteund, zodat je altijd in een comfortabele houding slaapt.Ventilerend en ademendDit unieke verensysteem garandeert een optimale ventilatie waardoor een droog slaapklimaat gecreëerd wordt. Bacteriën, schimmels en allerlei micro-organismen krijgen dan ook de kans niet om zich in je matras te nestelen. Hierdoor ben je verzekerd van een hygiënische en anti-allergische slaapomgeving.Topper uit HyperfoamDe topper van de Matras Sleepy California bestaat uit Hyperfoam, een variant van koudschuim met een verfijnde open celstructuur, waardoor het een zeer luchtig karakter heeft. Deze open celstructuur bevordert een optimale luchtcirculatie, waardoor warmte efficiënt wordt afgevoerd en een verkoelend effect ontstaat. Koudschuim staat ook bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht. De veerkracht zorgt niet alleen voor een comfortabele nachtrust, maar garandeert ook dat de topper garant staat voor jarenlang slaapcomfort.

 
€ 1.279,00
Matras Sleepy Classic Pocket
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Matras met kern van 224 pocketveren per m²Uitgerust met een kern van 224 pocketveren per vierkante meter, biedt de Matras Sleepy Classic Pocket een goede ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. De pocketveren, individueel verpakt in afzonderlijke zakjes, passen zich aan de contouren van je lichaam aan en zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.    Duurzaam slapenMet deze matras investeer je niet alleen in een comfortabele en goede nachtrust, maar ook in duurzaamheid. De 2 jaar garantie op de matraskern geeft je gemoedsrust, benadrukt de kwaliteit van deze matras en verzekert je van een langdurige slaapoplossing die aan de hoogste normen voldoet.De Matras Sleepy Classic Pocket belooft niet alleen kwaliteit, maar ook de mogelijkheid om te genieten van een weldadige nachtrust. Transformeer je slaapruimte met deze matras en geef jezelf de rust en ontspanning die je verdient. Sweet dreams await!

 
€ 349,00
Matras Sleepy Comfort (Web only)
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Matras met kern van 220 pocketveren per m2Uitgerust met een kern van 220 pocketveren per vierkante meter, biedt de Matras Sleepy Comfort een goede ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. De pocketveren, individueel verpakt in afzonderlijke zakjes, passen zich aan de contouren van je lichaam aan en zorgen voor ondersteuning en comfort. Daarnaast heeft een pocketveren matras een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen. Duurzaam slapenMet deze matras investeer je in een comfortabele en goede nachtrust, én in duurzaamheid. De 2 jaar garantie op de matraskern biedt niet alleen gemoedsrust, maar benadrukt ook de kwaliteit van deze matras en verzekert je van een langdurige slaapoplossing die aan de hoogste normen voldoet.

 
€ 249,00
Matras Sleepy Elite Plus
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Met de Matras Sleepy Elite Plus ervaar je dankzij een kern van pocketveren en een toplaag van Hyperfoam elitair slaapcomfort.Stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²De Matras Sleepy Elite Plus is een robuuste matras met een kern van 260 pocketveren per vierkante meter. Dit type matras kenmerkt zich door individuele veren, elk zorgvuldig verpakt in een apart zakje (pocket). Deze veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen wat zorgt voor een veerkrachtig en uiterst comfortabel slaapoppervlak. De afzonderlijke pocketveren passen zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan, wat gerichte ondersteuning biedt op de juiste plaatsen. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.    Topper uit HyperfoamDe toplaag van de Matras Sleepy Elite Plus is vervaardigd uit Hyperfoam, een variant van koudschuim met een verfijnde open celstructuur die het een uiterst luchtig karakter verleent. Deze specifieke celstructuur bevordert een optimale luchtcirculatie, wat op zijn beurt zorgt voor een efficiënte afvoer van warmte en een verfrissend gevoel. Koudschuim staat tevens bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht, wat niet alleen bijdraagt aan een comfortabele nachtrust, maar ook verzekert dat de toplaag gedurende vele jaren blijvend slaapcomfort biedt.5 ComfortzonesMet 5 comfortzones is de Matras Sleepy Elite Plus ontworpen om specifieke ondersteuning te bieden aan de drie belangrijke zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Aan de onderzijde biedt deze matras tevens ondersteuning voor zowel je boven- als onderbenen. Een doordachte verdeling van ondersteuning in deze zones resulteert in een aanzienlijk verhoogd comfort tijdens het slapen. Hoe effectiever je lichaam wordt ondersteund, des te aangenamer zal je slaapervaring zijn.

 
€ 499,00
Matras Sleepy Ergonomic 5
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Autonoom druk verdelende kern met toplaag van Visco-elastisch gelschuimDe Matras Sleepy Ergonomic 5 vertegenwoordigt een meesterwerk in slaapinnovatie, dat je slaapervaring naar ongekende hoogtes brengt. De kern van deze matras functioneert autonoom in drukverdeling, een technologisch hoogstandje dat naadloos aansluit op je lichaamsvorm en elke ronding van je lichaam omarmt. De toplaag, vervaardigd uit Visco-elastisch gelschuim, beschikt over een open celstructuur en luchtkanalen, wat zorgt voor een optimale ventilatie. Hierdoor geniet je elke nacht van een frisse en comfortabele slaapomgeving.   Met 7 comfortzonesInnovatieve Bultex®, bekend om zijn duurzaamheid, vormt zeven comfortzones die op een revolutionaire manier de druk verdelen. Tegelijkertijd creëren laser-gesneden ‘golfjes’ in het Visco-schuim een uniek en persoonlijk comfort. Deze matras vormt op zichzelf een bijzondere ervaring!Gezonde nachtrust met Virase technologieDe baanbrekende Virase® technologie in de matrashoes is bijzonder efficiënt. Na slechts twee uur op deze matras te hebben gelegen, neemt de virale activiteit af met maar liefst 99%! Deze unieke bescherming tegen virale infecties biedt gemoedsrust en draagt bij aan een gezonde nachtrust. De zomerhoes heeft bovendien een verkoelend effect, waardoor je zelfs tijdens de warmste nachten koel en comfortabel slaapt.

 
€ 1.869,00
Matras Sleepy Ergonomic 6
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Als beste hybride matras getest door Test Aankoop!Asymmetrische kern in Visco Gel en gezoneerde middenlaag van mini-pocketveren Betreed de wereld van baanbrekende slaapinnovatie met de Matras Sleepy Ergonomic 6 - het onbetwiste voorbeeld van hybride matrassen. Dit meesterstuk van comfort combineert een unieke asymmetrische kern met geavanceerde technologieën en garandeert een slaapervaring die al je verwachtingen overtreft.In het hart van de Matras Sleepy Ergonomic 6 bevindt zich een geavanceerde middenlaag van mini-pocketveren, zorgvuldig ontworpen om harmonieus met je lichaam mee te bewegen. Dit biedt een ongeëvenaarde opwaartse druk en ondersteuning. De kern van de matras is autonoom in drukverdeling, een technologisch wonder dat zich aanpast aan je lichaamsvorm en elke centimeter van je lichaam omarmt.   Toplaag van Visco-elastisch gelschuimMet zijn open celstructuur en luchtkanalen biedt de Visco-elastisch gelschuim toplaag een optimale ventilatie, waardoor je elke nacht kunt genieten van een frisse en comfortabele slaapomgeving. Duurzame Bultex® vormt zeven comfortzones die op een revolutionaire manier de druk verdelen. De laser-gesneden golfjes in het Visco schuim dragen bij aan een uniek en persoonlijk comfort. Deze matras is niet slechts een slaapplek; het is een ervaring op zich.Gezonde Nachtrust met Virase TechnologieDe Virase® technologie in de hoes is baanbrekend. Slechts twee uur slapen op deze matras vermindert virale activiteit met maar liefst 99%! Deze unieke bescherming tegen virale infecties biedt gemoedsrust en bevordert een gezonde nachtrust. De zomerhoes heeft bovendien een verkoelend effect, waardoor je zelfs tijdens de warmste nachten koel en comfortabel slaapt.

 
€ 1.979,00
Matras Sleepy Ergonomic 7
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Asymmetrische kern met mini-pocketverenStap binnen in de grensverleggende wereld van slaapinnovatie met de Matras Sleepy Ergonomic 7. Voorzien van een Eucafeel schuimlaag - een innovatie die maar liefst 20 keer meer luchtdoorlatend is dan het gebruikelijke HR-schuim - belooft deze matras een uitzonderlijke slaapervaring die alle verwachtingen overtreft.In het hart van de Matras Sleepy Ergonomic 7 bevindt zich een geavanceerde middenlaag van mini-pocketveren, die op harmonieuze wijze meebeweegt met de contouren van je lichaam. Deze matras is specifiek ontworpen om ongeëvenaarde opwaartse druk en ondersteuning te bieden. Het is alsof je rust op een gepersonaliseerde wolk van comfort, waar de matras perfect aansluit op de unieke vormen van je lichaam.   Eucafeel schuimtoplaagHet bijzondere van de Matras Sleepy Ergonomic 7 schuilt in de bovenlaag van Eucafeel schuim. Deze vulling is maar liefst 20 keer meer luchtdoorlatend dan standaard HR-schuim. De Eucafeel toplaag garandeert een continue toevoer van frisse lucht, waardoor je omgeven wordt door een hemels slaapklimaat. Dankzij zijn optimale elasticiteit en geavanceerde luchtcirculatie biedt dit schuim de ideale balans tussen comfort en ondersteuning, precies op de plekken waar je lichaam het nodig heeft.Gezonde nachtrust met Virase technologieDe baanbrekende Virase® technologie in de matrashoes is bijzonder efficiënt. Na slechts twee uur op deze matras te hebben gelegen, neemt de virale activiteit af met maar liefst 99%! Deze unieke bescherming tegen virale infecties biedt gemoedsrust en draagt bij aan een gezonde nachtrust. De zomerhoes heeft bovendien een verkoelend effect, waardoor je zelfs tijdens de warmste nachten koel en comfortabel slaapt.

 
€ 1.979,00
Matras Sleepy Latex Blue
Breedte: 80 cm | Hardheid: Zacht | Lengte: 200 cm
Deze Matras Sleepy Latex Blue combineert het beste van 2 werelden. Een veerkrachtige ondersteuning in koudschuim en een soepele en ergonomische toplaag met 7 comfortzones in latex.Vulling van HR-koudschuim met een toplaag van latexDe basislaag uit koudschuim of HR-schuim versterkt het ventilerende vermogen van de matras en geeft een extra ondersteunende dimensie aan het ligcomfort. De latex toplaag werd gemaakt van een vloeibare latex-mix van 20% natuurlijke latexmelk en 80% synthetische latex. Dit resulteert in een hoge natuurlijke elasticiteit en veerkracht. Latex zorgt voor een goede drukverdeling en vormt zich mooi naar de vormen van je lichaam. Dankzij de relatief open celstructuur en de 4 ventilatiekanalen is een goede luchtcirculatie gegarandeerd.   7 Comfortzones voor een ondersteunende nachtrustDe Matras Sleepy Latex Blue is voorzien van 7 comfortzones die doeltreffende ondersteuning bieden aan je hoofd, nek, schouders, heupen, boven- en onderbenen, evenals je taille. Ongeacht je slaaphouding worden specifieke drukpunten verlicht, wat je lichaam tijdens het slapen helemaal ontspant. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring waarbij je profiteert van persoonlijk comfort op maat. Indien je regelmatig kampt met rugklachten, is het aan te bevelen te kiezen voor een matras met ten minste 7 comfortzones.Hoes uit TencelDe afneembare en wasbare hoes bestaat uit Tencel-vezels. Deze zeer krachtige vocht- en warmte regulerende vezels werden gemaakt van houtpulp van eucalyptusbomen. Tencel is een van de meest duurzame stoffen ter wereld en draagt het Europees Ecolabel.

 
€ 670,00
Matras Sleepy Original
Breedte: 80 cm | Lengte: 200 cm
1 matras met 2 verschillende schouderaanpassingenBredere schouders? Kies de wat zachtere schouderzone en de medium kant.Smalle schouders? Draai 180° naar de wat stevigere schouderzone of de firm kant.Geschikt voor elk type slaper!De Original matras garandeert optimaal comfort en ondersteuning voor iedereen, ongeacht je slaaphouding of lichaamstype.Ongestoord samen slapenZonder pocketveren, waardoor je dankzij de geringe bewegingsoverdracht nauwelijks voelt dat er iemand naast je ligt te draaien!Lekker comfortabele en dikke matras25cm hoog en laag per laag comfort, van luxe gebreide tijk tot en met verschillende ondersteuningslagen.   Binnen 48u geleverdMet Sleepy® slaap je in 1-2-3! Bestel de matras online en wij leveren hem gratis in een handige doos bij je thuis. Tijdens werkdagen ontvang je je Sleepy Original matras binnen de 48u. Waar je ook woont. 120 nachten proefslapenWij zijn volledig overtuigd van de Sleepy® Original matras. Nu jij nog! We geven je 120 nachten om de matras uit te testen! 10 jaar garantieDe Sleepy® Original matras is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Duurzaamheid gegarandeerd!     UitpakkenHaal de matras uit de doos. UitrollenRol de matras uit op een vlakke ondergrond. Folie verwijderenVerwijder voorzichtig de beschermende folie met de foliesnijder.   Laag per laag comfort - speciaal voor jou!Totale hoogte 25cm1. Luxe gebreide tijkDe gebreide Lyocell tijk is gemaakt met allergeen- en huisstofmijtwerende Purotex® en thermoregulerende Adaptive®.2. Soepele, ventilerende laagSoepele en sterk ventilerende laag met microscopische luchtcapsules die ondersteuning versterken en drukpunten verlichten.3. Drukverlagende laagComfortlaag van drukverlagend visco memory-foam.4. Ondersteunende laagDuurzaam hybride schuim met twee verschillende lasergesneden schouderzones voor medium en firm schoudercomfort.  

Vanaf
€ 641,00
Matras Sleepy Pedic - HR
Breedte: 70 cm | Lengte: 200 cm
Stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²De Matras Sleepy Pedic - HR is een heel stevige matras met een kern van 260 pocketveren per vierkante meter. Dit type matras kenmerkt zich door individuele veren, elk zorgvuldig verpakt in een apart zakje (pocket). Deze veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen wat zorgt voor een veerkrachtig en uiterst comfortabel slaapoppervlak, ook voor bedpartners met een verschillend lichaamstype. De afzonderlijke pocketveren passen zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan, wat gerichte ondersteuning biedt op de juiste plaatsen. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.    Toplaag uit HR-koudschuimKoudschuim staat bekend om zijn uitzonderlijke veerkracht en duurzaamheid, waardoor het een gewilde keuze is voor kwaliteitsvolle matrassen. De Matras Sleepy Pedic - HR is doordrenkt met deze eigenschappen en biedt een slaapoppervlak dat snel reageert op bewegingen en zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Dit resulteert in een ongestoorde nachtrust, waarbij de matras zich flexibel aanpast aan om het even welke slaaphouding. Wat koudschuim nog onderscheidt dat er ook bij langdurig gebruik geen kuilvorming optreedt. Dit maakt het niet alleen tot een duurzame investering, maar ook tot een matras dat langdurig comfort en veerkracht garandeert. De open celstructuur van het HR-koudschuim bevordert een efficiënte luchtcirculatie, waardoor warmte en vocht effectief worden afgevoerd. Dit resulteert in een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust en een hygiënische slaapomgeving.5 ComfortzonesMet 5 comfortzones is de Matras Sleepy Pedic – HR ontworpen om specifieke ondersteuning te bieden aan de drie belangrijke zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Aan de onderzijde biedt deze matras tevens ondersteuning voor zowel je boven- als onderbenen. Een doordachte verdeling van ondersteuning in deze zones resulteert in een aanzienlijk verhoogd comfort tijdens het slapen. Hoe effectiever je lichaam wordt ondersteund, des te aangenamer zal je slaapervaring zijn. 

 
€ 639,00
Matras Sleepy Pedic - Visco
Breedte: 70 cm | Lengte: 200 cm
Stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²De Matras Sleepy Pedic - Visco is een heel stevige matras met een kern van 260 pocketveren per vierkante meter. Dit type matras kenmerkt zich door individuele veren, elk zorgvuldig verpakt in een apart zakje (pocket). Deze veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen wat zorgt voor een veerkrachtig en uiterst comfortabel slaapoppervlak, ook voor bedpartners met een verschillend lichaamstype. De afzonderlijke pocketveren passen zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan, wat gerichte ondersteuning biedt op de juiste plaatsen. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.    Toplaag uit Visco-traagschuimVisco-traagschuim zorgt voor een bijzonder aangename slaapomgeving en daar zijn verschillende redenen voor. Visco past zich nauwkeurig aan je lichaam aan op basis van je lichaamstemperatuur, vormen en gewicht, waardoor het perfecte ondersteuning biedt, vooral aan zwaardere delen zoals heupen en schouders. Daarnaast werkt traagschuim drukverlagend, waardoor ook mensen met spier- of gewrichtsklachten kunnen genieten van een zalig ontspannende nachtrust. Bovendien heeft traagschuim vochtregulerende eigenschappen, waardoor de Matras Sleepy Pedic - Visco zorgt voor een hygiënische en comfortabele slaapomgeving met optimale vochtregulatie.5 ComfortzonesMet 5 comfortzones is de Matras Sleepy Pedic – Visco ontworpen om specifieke ondersteuning te bieden aan de drie belangrijke zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Aan de onderzijde biedt deze matras tevens ondersteuning voor zowel je boven- als onderbenen. Een doordachte verdeling van ondersteuning in deze zones resulteert in een aanzienlijk verhoogd comfort tijdens het slapen. Hoe effectiever je lichaam wordt ondersteund, des te aangenamer zal je slaapervaring zijn. 

 
€ 749,00
Matras Sleepy Platinum
Breedte: 90 cm | Lengte: 210 cm
De Matras Sleepy Platinum belooft een perfecte balans tussen ondersteuning, comfort en een optimale slaapomgeving.Stevige matras met vulling van 183 pocketveren per m²De Matras Sleepy Platinum is een matras met een kern van 183 pocketveren per vierkante meter. Dit type matras kenmerkt zich door individuele veren, elk zorgvuldig verpakt in een apart zakje (pocket). Deze veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen wat zorgt voor een veerkrachtig en uiterst comfortabel slaapoppervlak. De afzonderlijke pocketveren passen zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan, wat gerichte ondersteuning biedt op de juiste plaatsen. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.    Topper uit HyperfoamDe toplaag van de Matras Sleepy Platinum is vervaardigd uit Hyperfoam, een variant van koudschuim met een verfijnde open celstructuur die het een uiterst luchtig karakter verleent. Deze specifieke celstructuur bevordert een optimale luchtcirculatie, wat op zijn beurt zorgt voor een efficiënte afvoer van warmte en een verfrissend gevoel. Koudschuim staat tevens bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht, wat niet alleen bijdraagt aan een comfortabele nachtrust, maar ook verzekert dat de toplaag gedurende vele jaren blijvend slaapcomfort biedt.5 ComfortzonesMet 5 comfortzones is de Matras Sleepy Platinum ontworpen om specifieke ondersteuning te bieden aan de drie belangrijke zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Aan de onderzijde biedt deze matras tevens ondersteuning voor zowel je boven- als onderbenen. Een doordachte verdeling van ondersteuning in deze zones resulteert in een aanzienlijk verhoogd comfort tijdens het slapen. Hoe effectiever je lichaam wordt ondersteund, des te aangenamer zal je slaapervaring zijn.

 
€ 649,00
Matras Sleepy Platinum Plus
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²De Matras Sleepy Platinum Plus is een robuuste matras met een kern van 260 pocketveren per vierkante meter. Dit type matras kenmerkt zich door individuele veren, elk zorgvuldig verpakt in een apart zakje (pocket). Deze veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen wat zorgt voor een veerkrachtig en uiterst comfortabel slaapoppervlak. De afzonderlijke pocketveren passen zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan, wat gerichte ondersteuning biedt op de juiste plaatsen. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.    Topper uit HyperfoamDe toplaag van de Matras Sleepy Platinum Plus is vervaardigd uit Hyperfoam, een variant van koudschuim met een verfijnde open celstructuur die het een uiterst luchtig karakter verleent. Deze specifieke celstructuur bevordert een optimale luchtcirculatie, wat op zijn beurt zorgt voor een efficiënte afvoer van warmte en een verfrissend gevoel. Koudschuim staat tevens bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht, wat niet alleen bijdraagt aan een comfortabele nachtrust, maar ook verzekert dat de toplaag gedurende vele jaren blijvend slaapcomfort biedt.5 ComfortzonesMet 5 comfortzones is de Matras Sleepy Platinum Plus ontworpen om specifieke ondersteuning te bieden aan de drie belangrijke zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Aan de onderzijde biedt deze matras tevens ondersteuning voor zowel je boven- als onderbenen. Een doordachte verdeling van ondersteuning in deze zones resulteert in een aanzienlijk verhoogd comfort tijdens het slapen. Hoe effectiever je lichaam wordt ondersteund, des te aangenamer zal je slaapervaring zijn.

 
€ 719,00
Matras Sleepy Priority - HR
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Matras met kern van 330 pocketveren per m2Uitgerust met een kern van 330 pocketveren per vierkante meter, biedt de Matras Sleepy Priority – HR een goede ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. De pocketveren, individueel verpakt in afzonderlijke zakjes, passen zich aan de contouren van je lichaam aan en zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen. 7 Comfortzones voor een ondersteunende nachtrustDe Matras Sleepy Priority - HR is voorzien van 7 comfortzones die doeltreffende ondersteuning bieden aan je hoofd, nek, schouders, heupen, boven- en onderbenen, evenals je taille. Ongeacht je slaaphouding worden specifieke drukpunten verlicht, wat je lichaam tijdens het slapen helemaal ontspant. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring waarbij je profiteert van persoonlijk comfort op maat. Indien je regelmatig kampt met rugklachten, is het aan te bevelen te kiezen voor een matras met ten minste 7 comfortzones. Toplaag uit HR-koudschuimKoudschuim staat bekend om zijn uitzonderlijke veerkracht en duurzaamheid, waardoor het een gewilde keuze is voor kwaliteitsvolle matrassen. De Matras Sleepy Priority - HR is doordrenkt met deze eigenschappen en biedt een slaapoppervlak dat snel reageert op bewegingen en zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Dit resulteert in een ongestoorde nachtrust, waarbij de matras zich flexibel aanpast aan om het even welke slaaphouding. Wat koudschuim nog onderscheidt dat er ook bij langdurig gebruik geen kuilvorming optreedt. Dit maakt het niet alleen tot een duurzame investering, maar ook tot een matras dat langdurig comfort en veerkracht garandeert. De open celstructuur van het HR-koudschuim bevordert een efficiënte luchtcirculatie, waardoor warmte en vocht effectief worden afgevoerd. Dit resulteert in een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust en een hygiënische slaapomgeving. 

 
€ 899,00
Matras Sleepy Priority - Visco
Breedte: 80 cm | Lengte: 200 cm
Matras met kern van 330 pocketveren per m2Uitgerust met een kern van 330 pocketveren per vierkante meter, biedt de Matras Sleepy Priority – Visco een goede ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. De pocketveren, individueel verpakt in afzonderlijke zakjes, passen zich aan de contouren van je lichaam aan en zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.    Toplaag uit Visco-traagschuimVisco-traagschuim zorgt voor een bijzonder aangename slaapomgeving en daar zijn verschillende redenen voor. Visco past zich nauwkeurig aan je lichaam aan op basis van je lichaamstemperatuur, vormen en gewicht, waardoor het perfecte ondersteuning biedt, vooral aan zwaardere delen zoals heupen en schouders. Daarnaast werkt traagschuim drukverlagend, waardoor ook mensen met spier- of gewrichtsklachten kunnen genieten van een zalig ontspannende nachtrust. 7 Comfortzones voor een ondersteunende nachtrustDe Matras Sleepy Priority - Visco is voorzien van 7 comfortzones die doeltreffende ondersteuning bieden aan je hoofd, nek, schouders, heupen, boven- en onderbenen, evenals je taille. Ongeacht je slaaphouding worden specifieke drukpunten verlicht, wat je lichaam tijdens het slapen helemaal ontspant. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring waarbij je profiteert van persoonlijk comfort op maat. Indien je regelmatig kampt met rugklachten, is het aan te bevelen te kiezen voor een matras met ten minste 7 comfortzones.

 
€ 899,00
Matras Sleepy Profile
Breedte: 80 cm | Lengte: 200 cm
De Sleepy Profile Matras biedt je de nodige ondersteuning tijdens het slapen zodat je niet alleen uitgerust maar ook zonder pijn wakker wordt.Unieke samenstellingDe Matras Sleepy Profile is opgebouwd uit een Bultex® matraskern met 9 comfort zones. Extra aandacht ging uit naar de ergonomie ter hoogte van heup en schouders. In de schouder- en heupzone werden druk verlagende ingeschuimde micropocketveren gebruikt. De matras werd antibacterieel behandeld voor een langdurige bescherming tegen micro-organismen en schimmels.Bultex® matraskern Bultex® is een hoogwaardig schuim met een onregelmatige honingraatstructuur. En net dat onregelmatige is wat Bultex® zo uniek maakt. Hierdoor kunnen de cellen zich perfect aanpassen aan de druk die je lichaam uitoefent.   9 ergonomische comfortzonesHeb je vaak last van rugklachten dan is een matras met minstens 7 comfortzones aan te raden. Zo’n matras biedt namelijk de minste tegendruk in je rug én helpt je rug tijdens het slapen te herstellen. Een matras met 7 comfortzones heeft als extra zone de taille van je lichaam. Bij een matras van 9 comfortzones komt hier nog extra ondersteuning van de benen bij. Met de Matras Sleepy Profile wordt je lichaam helemaal en perfect ondersteund tijdens het slapen zodat je altijd comfortabel ligt.Afritsbare hoesDe afritsbare hoes is rijkelijk doorstikt met high-densitiy Visco en ventilerende Climawatt. Hierdoor wordt een droog slaapklimaat en een uiterst aangenaam ligcomfort verzekerd. Bovendien kreeg deze hoes een antibacteriële behandeling. Deze is niet alleen bedoeld voor het behoud van hygiëne, maar biedt ook langdurige bescherming tegen huisstofmijt, micro-organismen en schimmels. Hierdoor wordt niet alleen de levensduur van de matras product verlengd, maar slaap je ook gezond.

Vanaf
€ 1.599,00
Matras Sleepy Romeo & Juliet
Breedte: 70 cm | Lengte: 200 cm
Uniek en slim opgebouwd!De Sleepy Romeo & Juliet is uniek in z'n soort. Enerzijds de slimme combinatie van verschillende schuimen, drukverlagend of veerkrachtig, dat kies je zelf! En anderzijds de handig geplaatste schouderzones, dieper of minder diep, naargelang je lichaamsbouw. Zo heb je niet één, niet twee, maar vier verschillende ligopties. Hoe slaap jij het liefst: hard, medium, zacht of extra zacht?  Geschikt voor bijna iedere slaper! De Sleepy Romeo & Juliet matras garandeert optimaal slaapcomfort en ondersteuning voor iedereen, ongeacht je lichaamstype of slaaphouding.   Slaap ongestoord samen De matras is voldoende dik, 25 cm, en samengesteld uit verschillende schuimsoorten. Deze matras is geschikt voor iedere bedbodem. Slaap comfortabel samen met je partner of geliefde zonder dat je hem of haar voelt bewegen.    Snelle levering!Met Sleepy® slaap je in 1-2-3! Bestel de matras online en wij leveren hem gratis in een handige doos. Bestel nu en ontvang de Romeo & Juliet matras binnen enkele dagen bij je thuis! 30 dagen omruilenWij zijn volledig overtuigd van de Sleepy® Romeo & Juliet matras. Nu jij nog! We geven je 30 nachten om de matras uit te testen! 12 jaar garantieDe Sleepy® Romeo & Juliet matras is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Duurzaamheid gegarandeerd!   Jouw unieke comfort. Laag per laag. De Sleepy Romeo & Juliet matras is 25 cm dik en bestaat uit maar liefst 5 verschillende slim geplaatste schuimlagen en een luxueuze, zachte hoes.  De kern van deze matras bestaat uit ondersteunend koudschuim; asymmetrisch gepositioneerd en met profilering op strategische plaatsen. Hierdoor ontstaat een verschillende ondersteuning op verschillende plaatsen. Je kiest makkelijk zelf de ergonomische ondersteuning die bij je past. De bovenste en onderste laag van de matras staan garant voor een zacht en aangenaam ligcomfort. Langs de ene kant zorgt comfortabel traagschuim voor drukverlaging. Aan de andere kant van de matras is gewerkt met een veerkrachtig en extra ventilerend schuim.    UitpakkenHaal de matras uit de doos. UitrollenRol de matras uit op een vlakke ondergrond. Folie verwijderenVerwijder voorzichtig de beschermende folie met de foliesnijder.

 
€ 929,00
Matras Sleepy Splendid - HR
Breedte: 90 cm | Hardheid: Hard | Lengte: 200 cm
Met de Matras Sleepy Splendid haal je een duurzame en uiterst comfortabele matras in huis.Stevige of medium matras met vulling van 500 pocketveren per m²De Matras Sleepy Splendid is een robuuste matras met een kern van 500 pocketveren per vierkante meter. Dit type matras kenmerkt zich door individuele veren, elk zorgvuldig verpakt in een apart zakje (pocket). Deze veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen wat zorgt voor een veerkrachtig en uiterst comfortabel slaapoppervlak. De afzonderlijke pocketveren passen zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan, wat gerichte ondersteuning biedt op de juiste plaatsen. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.   Toplaag uit Latex, HR-koudschuim of Visco-traagschuimDe toplaag van de Matras Sleepy Splendid is verkrijgbaar in Latex, HR-koudschuim of Visco-traagschuim, waardoor je de mogelijkheid hebt om het materiaal te selecteren dat het beste aansluit bij je persoonlijke voorkeur en comfortbehoeften.7 ComfortzonesDe Matras Sleepy Splendid is voorzien van 7 comfortzones die doeltreffende ondersteuning bieden aan je hoofd, nek, schouders, heupen, boven- en onderbenen, evenals je taille. Ongeacht je slaaphouding worden specifieke drukpunten verlicht, wat je lichaam tijdens het slapen helemaal ontspant. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring waarbij je profiteert van persoonlijk comfort op maat. Indien je regelmatig kampt met rugklachten, is het aan te bevelen te kiezen voor een matras met ten minste 7 comfortzones. 

 
€ 1.049,00
Matras Sleepy Splendid - latex
Breedte: 90 cm | Hardheid: Medium | Lengte: 200 cm
Met de Matras Sleepy Splendid haal je een duurzame en uiterst comfortabele matras in huis.Stevige of medium matras met vulling van 500 pocketveren per m²De Matras Sleepy Splendid is een robuuste matras met een kern van 500 pocketveren per vierkante meter. Dit type matras kenmerkt zich door individuele veren, elk zorgvuldig verpakt in een apart zakje (pocket). Deze veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen wat zorgt voor een veerkrachtig en uiterst comfortabel slaapoppervlak. De afzonderlijke pocketveren passen zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan, wat gerichte ondersteuning biedt op de juiste plaatsen. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.   Toplaag uit Latex, HR-koudschuim of Visco-traagschuimDe toplaag van de Matras Sleepy Splendid is verkrijgbaar in Latex, HR-koudschuim of Visco-traagschuim, waardoor je de mogelijkheid hebt om het materiaal te selecteren dat het beste aansluit bij je persoonlijke voorkeur en comfortbehoeften.7 ComfortzonesDe Matras Sleepy Splendid is voorzien van 7 comfortzones die doeltreffende ondersteuning bieden aan je hoofd, nek, schouders, heupen, boven- en onderbenen, evenals je taille. Ongeacht je slaaphouding worden specifieke drukpunten verlicht, wat je lichaam tijdens het slapen helemaal ontspant. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring waarbij je profiteert van persoonlijk comfort op maat. Indien je regelmatig kampt met rugklachten, is het aan te bevelen te kiezen voor een matras met ten minste 7 comfortzones. 

 
€ 1.119,00