best DE BESTE VAN DE TEST
best Al 40 jaar dè slaapexpert
shipping Binnen 48u al beter slapen
happy customers 1.000.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR
Filter
Topper Sleepy Magic HD - Duo
Breedte: 160 cm | Lengte: 200 cm
Voor een magische slaapervaringSoms biedt je matras niet langer het comfort dat je nodig hebt. Als dit het geval is, dan kan de Topper Sleepy Magic HD - Duo de ideale oplossing zijn. Deze matrastopper, vervaardigd uit 7 cm dik HD-koudschuim, biedt diverse voordelen om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu je ligcomfort wilt verhogen, de stevigheid van je matras wilt aanpassen of de naad tussen twee matrassen wilt verbergen, deze topper staat garant voor veelzijdige verbeteringen.HD-koudschuimHD-schuim, ofwel High Density schuim, is een geavanceerd type koudschuim dat zich onderscheidt door zijn verhoogde dichtheid ten opzichte van het normale HR-koudschuim. Deze hogere dichtheid betekent dat er meer schuimdeeltjes per kubieke meter aanwezig zijn, wat resulteert in een compacter, steviger en duurzamer materiaal. De Topper Sleepy Magic HD - Duo past zich dus nog beter aan je lichaamscontouren aan, waardoor je altijd in de juiste houding ligt en comfortabeler slaapt. Ondanks de hogere dichtheid behoudt dit type schuim zijn ademend vermogen, waardoor warmte en vocht efficiënt worden afgevoerd. Dit betekent een comfortabele slaapomgeving die de kans op overmatige transpiratie tijdens de nacht vermindert. De ademende eigenschappen dragen niet alleen bij aan je slaapcomfort, maar bevorderen ook een gezondere slaapomgeving.Afritsbare hoesDe Topper Sleepy Magic HD - Duo is ontworpen om op elke matras te passen en biedt een extra stevig ligcomfort. De afritsbare hoes van de topper is voorzien van twee innovatieve behandelingen: Adaptive® en Purotex®. Adaptive® zorgt voor temperatuurregulatie, waardoor je slaapoppervlak zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam, wat bijdraagt aan een aangename slaapomgeving. Purotex® is een allergiewerende behandeling die helpt bij het verminderen van allergenen en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving.

Vanaf
€ 559,00
Topper Sleepy Magic HD - Mono
Breedte: 80 cm | Lengte: 200 cm
Voor een magische slaapervaringSoms biedt je matras niet langer het comfort dat je nodig hebt. Als dit het geval is, dan kan de Topper Sleepy Magic HD - Mono de ideale oplossing zijn. Deze matrastopper, vervaardigd uit 7 cm dik HD-koudschuim, biedt diverse voordelen om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu je ligcomfort wilt verhogen, de stevigheid van je matras wilt aanpassen of de naad tussen twee matrassen wilt verbergen, deze topper staat garant voor veelzijdige verbeteringen.HD-koudschuimHD-schuim, ofwel High Density schuim, is een geavanceerd type koudschuim dat zich onderscheidt door zijn verhoogde dichtheid ten opzichte van het normale HR-koudschuim. Deze hogere dichtheid betekent dat er meer schuimdeeltjes per kubieke meter aanwezig zijn, wat resulteert in een compacter, steviger en duurzamer materiaal. De Topper Sleepy Magic HD - Mono past zich dus nog beter aan je lichaamscontouren aan, waardoor je altijd in de juiste houding ligt en comfortabeler slaapt. Ondanks de hogere dichtheid behoudt dit type schuim zijn ademend vermogen, waardoor warmte en vocht efficiënt worden afgevoerd. Dit betekent een comfortabele slaapomgeving die de kans op overmatige transpiratie tijdens de nacht vermindert. De ademende eigenschappen dragen niet alleen bij aan je slaapcomfort, maar bevorderen ook een gezondere slaapomgeving.Afritsbare hoesDe Topper Sleepy Magic HD - Mono is ontworpen om op elke matras te passen en biedt een extra stevig ligcomfort. De afritsbare hoes van de topper is voorzien van twee innovatieve behandelingen: Adaptive® en Purotex®. Adaptive® zorgt voor temperatuurregulatie, waardoor je slaapoppervlak zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam, wat bijdraagt aan een aangename slaapomgeving. Purotex® is een allergiewerende behandeling die helpt bij het verminderen van allergenen en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving.

Vanaf
€ 419,00
Topper Sleepy Magic HR - Duo
Breedte: 160 cm | Lengte: 200 cm
Voor een magische slaapervaringSoms biedt je matras niet langer het comfort dat je nodig hebt. Als dit het geval is, dan kan de Topper Sleepy Magic HR - Duo de ideale oplossing zijn. Deze matrastopper, vervaardigd uit 7 cm dik HR-koudschuim, biedt diverse voordelen om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu je ligcomfort wilt verhogen, de stevigheid van je matras wilt aanpassen of de naad tussen twee matrassen wilt verbergen, deze topper staat garant voor veelzijdige verbeteringen.HR-koudschuimHR-koudschuim, bekend om zijn duurzaamheid en ondersteunende eigenschappen, speelt een belangrijke rol in het optimaliseren van je nachtrust. Het biedt niet alleen extra comfort, maar past zich ook aan de contouren van je lichaam aan, waardoor drukpunten worden verminderd en een ergonomische slaaphouding wordt bevorderd. Maar koudschuim staat dankzij de open celstructuur van dit materiaal, ook bekend om zijn ventilerende eigenschappen. Lucht kan perfect circuleren en vocht wordt efficiënt afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat je matras perfect beschermd wordt en dat jij kunt genieten van een comfortabele en hygiënische nachtrust.Afritsbare hoesDe Topper Sleepy Magic HR - Duo is ontworpen om op elke matras te passen en biedt een stevig ligcomfort. De afritsbare hoes van de topper is voorzien van twee innovatieve behandelingen: Adaptive® en Purotex®. Adaptive® zorgt voor temperatuurregulatie, waardoor je slaapoppervlak zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam, wat bijdraagt aan een aangename slaapomgeving. Purotex® is een allergiewerende behandeling die helpt bij het verminderen van allergenen en een hygiënische slaapomgeving.

Vanaf
€ 559,00
Topper Sleepy Magic HR - Mono
Breedte: 80 cm | Lengte: 200 cm
Voor een magische slaapervaringSoms biedt je matras niet langer het comfort dat je nodig hebt. Als dit het geval is, dan kan de Topper Sleepy Magic HR - Mono de ideale oplossing zijn. Deze matrastopper, vervaardigd uit 7 cm dik HR-koudschuim, biedt diverse voordelen om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu je ligcomfort wilt verhogen, de stevigheid van je matras wilt aanpassen of de naad tussen twee matrassen wilt verbergen, deze topper staat garant voor veelzijdige verbeteringen.HR-koudschuimHR-koudschuim, bekend om zijn duurzaamheid en ondersteunende eigenschappen, speelt een belangrijke rol in het optimaliseren van je nachtrust. Het biedt niet alleen extra comfort, maar past zich ook aan de contouren van je lichaam aan, waardoor drukpunten worden verminderd en een ergonomische slaaphouding wordt bevorderd. Maar koudschuim staat dankzij de open celstructuur van dit materiaal, ook bekend om zijn ventilerende eigenschappen. Lucht kan perfect circuleren en vocht wordt efficiënt afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat je matras perfect beschermd wordt en dat jij kunt genieten van een comfortabele en hygiënische nachtrust.Afritsbare hoesDe Topper Sleepy Magic HR - Mono is ontworpen om op elke matras te passen en biedt een stevig ligcomfort. De afritsbare hoes van de topper is voorzien van twee innovatieve behandelingen: Adaptive® en Purotex®. Adaptive® zorgt voor temperatuurregulatie, waardoor je slaapoppervlak zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam, wat bijdraagt aan een aangename slaapomgeving. Purotex® is een allergiewerende behandeling die helpt bij het verminderen van allergenen en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving.

Vanaf
€ 419,00
Topper Sleepy Magic Latex - Duo
Breedte: 160 cm | Lengte: 200 cm
Voor een magische slaapervaringSoms biedt je matras niet langer het comfort dat je nodig hebt. Als dit het geval is, dan kan de Topper Sleepy Magic Latex - Duo de ideale oplossing zijn. Deze matrastopper, vervaardigd uit 7 cm dik Latex, biedt diverse voordelen om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu je ligcomfort wilt verhogen, de stevigheid van je matras wilt aanpassen of de naad tussen twee matrassen wilt verbergen, deze topper staat garant voor veelzijdige verbeteringen.LatexLatex een natuurlijk, duurzaam en veerkrachtig rubberachtig materiaal, vormt de basis van de Topper Sleepy Magic Latex – Duo. Dankzij zijn veerkrachtige eigenschappen minimaliseert latex de verstoring van je slaap door zowel je eigen bewegingen als die van je partner. Ben je een ‘actieve’ slaper, dan geniet je met deze topper toch van rustige nachten. Latex biedt een aangenaam zacht ligcomfort, maar ook de nodige ondersteuning. De natuurlijke antibacteriële eigenschappen van latex maken het materiaal bestendig tegen schimmel en huisstofmijt. Hierdoor is deze topper van nature antiallergisch, wat bijdraagt aan een gezonde en hygiënische slaapomgeving. Kortom, de Topper Sleepy Magic Latex - Duo biedt een perfecte combinatie van comfort, veerkracht en antiallergische eigenschappen voor een verkwikkende nachtrust.Afritsbare hoesDe Topper Sleepy Magic Latex - Duo is ontworpen om op elke matras te passen en biedt zacht ligcomfort. De afritsbare hoes van de topper is voorzien van twee innovatieve behandelingen: Adaptive® en Purotex®. Adaptive® zorgt voor temperatuurregulatie, waardoor je slaapoppervlak zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam, wat bijdraagt aan een aangename slaapomgeving. Purotex® is een allergiewerende behandeling die helpt bij het verminderen van allergenen en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving.

Vanaf
€ 559,00
Topper Sleepy Magic Latex - Mono
Breedte: 80 cm | Lengte: 200 cm
Voor een magische slaapervaringSoms biedt je matras niet langer het comfort dat je nodig hebt. Als dit het geval is, dan kan de Topper Sleepy Magic Latex - Mono de ideale oplossing zijn. Deze matrastopper, vervaardigd uit 7 cm dik Latex, biedt diverse voordelen om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu je ligcomfort wilt verhogen, de stevigheid van je matras wilt aanpassen of de naad tussen twee matrassen wilt verbergen, deze topper staat garant voor veelzijdige verbeteringen.LatexLatex een natuurlijk, duurzaam en veerkrachtig rubberachtig materiaal, vormt de basis van de Topper Sleepy Magic Latex – Mono. Dankzij zijn veerkrachtige eigenschappen minimaliseert latex de verstoring van je slaap door zowel je eigen bewegingen als die van je partner. Ben je een ‘actieve’ slaper, dan geniet je met deze topper toch van rustige nachten. Latex biedt een aangenaam zacht ligcomfort, maar ook de nodige ondersteuning. De natuurlijke antibacteriële eigenschappen van latex maken het materiaal bestendig tegen schimmel en huisstofmijt. Hierdoor is deze topper van nature antiallergisch, wat bijdraagt aan een gezonde en hygiënische slaapomgeving. Kortom, de Topper Sleepy Magic – Latex biedt een perfecte combinatie van comfort, veerkracht en antiallergische eigenschappen voor een verkwikkende nachtrust.Afritsbare hoesDe Topper Sleepy Magic Latex - Mono is ontworpen om op elke matras te passen en biedt zacht ligcomfort. De afritsbare hoes van de topper is voorzien van twee innovatieve behandelingen: Adaptive® en Purotex®. Adaptive® zorgt voor temperatuurregulatie, waardoor je slaapoppervlak zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam, wat bijdraagt aan een aangename slaapomgeving. Purotex® is een allergiewerende behandeling die helpt bij het verminderen van allergenen en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving.

Vanaf
€ 419,00
Topper Sleepy Magic Visco - Duo
Breedte: 140 cm | Lengte: 210 cm
Voor een magische slaapervaringSoms biedt je matras niet langer het comfort dat je nodig hebt. Als dit het geval is, dan kan de Topper Sleepy Magic Visco - Duo de ideale oplossing zijn. Deze matrastopper, vervaardigd uit 7 cm dik Visco-traagschuim biedt diverse voordelen om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu je ligcomfort wilt verhogen, de stevigheid van je matras wilt aanpassen of de naad tussen twee matrassen wilt verbergen, deze topper staat garant voor veelzijdige verbeteringen.Visco-traagschuimVisco traagschuim, ook wel bekend als geheugenschuim, staat bekend om zijn opmerkelijke eigenschap om zich onder invloed van je lichaamswarmte aan te passen aan de contouren van je lichaam, zodat het gepersonaliseerde ondersteuning en comfort biedt. Je gewicht wordt gelijkmatig verdeeld, wat helpt om spanning op je gewrichten en spieren te verminderen. Een andere kenmerkende eigenschap van traagschuim de bewegingsisolatie. Het absorbeert bewegingen – zowel deze van jou als van je partner - waardoor de Topper Sleepy Magic Visco – Duo een rustige en ongestoorde nachtrust bevordert. Tot slot staat Visco-traagschuim bekend om zijn hypoallergene eigenschappen. Het is van nature bestand tegen huisstofmijt en allergenen, wat bijdraagt aan een gezonde slaapomgeving voor mensen met allergieën.Afritsbare hoesDe Topper Sleepy Magic Visco - Duo is ontworpen om op elke matras te passen en biedt medium stevig/zacht ligcomfort. De afritsbare hoes van de topper is voorzien van twee innovatieve behandelingen: Adaptive® en Purotex®. Adaptive® zorgt voor temperatuurregulatie, waardoor je slaapoppervlak zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam, wat bijdraagt aan een aangename slaapomgeving. Purotex® is een allergiewerende behandeling die helpt bij het verminderen van allergenen en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving.

 
€ 559,00
Topper Sleepy Magic Visco - Mono
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Voor een magische slaapervaringSoms biedt je matras niet langer het comfort dat je nodig hebt. Als dit het geval is, dan kan de Topper Sleepy Magic Visco - Mono de ideale oplossing zijn. Deze matrastopper, vervaardigd uit 7 cm dik Visco-traagschuim biedt diverse voordelen om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu je ligcomfort wilt verhogen, de stevigheid van je matras wilt aanpassen of de naad tussen twee matrassen wilt verbergen, deze topper staat garant voor veelzijdige verbeteringen.Visco-traagschuimVisco traagschuim, ook wel bekend als geheugenschuim, staat bekend om zijn opmerkelijke eigenschap om zich onder invloed van je lichaamswarmte aan te passen aan de contouren van je lichaam, zodat het gepersonaliseerde ondersteuning en comfort biedt. Je gewicht wordt gelijkmatig verdeeld, wat helpt om spanning op je gewrichten en spieren te verminderen. Een andere kenmerkende eigenschap van traagschuim de bewegingsisolatie. Het absorbeert bewegingen – zowel deze van jou als van je partner - waardoor de Topper Sleepy Magic Visco – Mono een rustige en ongestoorde nachtrust bevordert. Tot slot staat Visco-traagschuim bekend om zijn hypoallergene eigenschappen. Het is van nature bestand tegen huisstofmijt en allergenen, wat bijdraagt aan een gezonde slaapomgeving voor mensen met allergieën.Afritsbare hoesDe Topper Sleepy Magic Visco - Mono is ontworpen om op elke matras te passen en biedt medium stevig/zacht ligcomfort. De afritsbare hoes van de topper is voorzien van twee innovatieve behandelingen: Adaptive® en Purotex®. Adaptive® zorgt voor temperatuurregulatie, waardoor je slaapoppervlak zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam, wat bijdraagt aan een aangename slaapomgeving. Purotex® is een allergiewerende behandeling die helpt bij het verminderen van allergenen en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving.

Vanaf
€ 419,00
Topper Sleepy Magic Viscogel - Duo
Breedte: 160 cm | Lengte: 200 cm
Voor een magische slaapervaringSoms biedt je matras niet langer het comfort dat je nodig hebt. Als dit het geval is, dan kan de Topper Sleepy Magic Viscogel - Duo de ideale oplossing zijn. Deze matrastopper, vervaardigd uit 7 cm dik Viscogel, biedt diverse voordelen om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu je ligcomfort wilt verhogen, de stevigheid van je matras wilt aanpassen of de naad tussen twee matrassen wilt verbergen, deze topper staat garant voor veelzijdige verbeteringen.ViscogelWat Viscogel van Visco-traagschuim onderscheidt, is de integratie van verkoelende gelparels in het schuim. Deze gelparels voegen een verfrissend element toe aan het traditionele traagschuim, waardoor de topper een verkoelend effect heeft. Dit is vooral fijn als je graag lekker fris slaapt tijdens warme zomernachten. Naast het verkoelende aspect behoudt de Topper Sleepy Magic Viscogel – Duo nog steeds de voordelen van drukverdeling en ondersteuning die kenmerkend zijn voor Visco-traagschuim. Het past zich aan de contouren van je lichaam aan, verlicht drukpunten en biedt de nodige ondersteuning , wat cruciaal is voor een goede nachtrust.Afritsbare hoesDe Topper Sleepy Magic Viscogel - Duo is ontworpen om op elke matras te passen en biedt zacht ligcomfort. De afritsbare hoes van de topper is voorzien van twee innovatieve behandelingen: Adaptive® en Purotex®. Adaptive® zorgt voor temperatuurregulatie, waardoor je slaapoppervlak zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam, wat bijdraagt aan een aangename slaapomgeving. Purotex® is een allergiewerende behandeling die helpt bij het verminderen van allergenen en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving.

Vanaf
€ 559,00
Topper Sleepy Magic Viscogel - Mono
Breedte: 80 cm | Lengte: 200 cm
Voor een magische slaapervaringSoms biedt je matras niet langer het comfort dat je nodig hebt. Als dit het geval is, dan kan de Topper Sleepy Magic Viscogel - Mono de ideale oplossing zijn. Deze matrastopper, vervaardigd uit 7 cm dik Viscogel, biedt diverse voordelen om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu je ligcomfort wilt verhogen, de stevigheid van je matras wilt aanpassen of de naad tussen twee matrassen wilt verbergen, deze topper staat garant voor veelzijdige verbeteringen.ViscogelWat Viscogel van Visco-traagschuim onderscheidt, is de integratie van verkoelende gelparels in het schuim. Deze gelparels voegen een verfrissend element toe aan het traditionele traagschuim, waardoor de topper een verkoelend effect heeft. Dit is vooral fijn als je graag lekker fris slaapt tijdens warme zomernachten. Naast het verkoelende aspect behoudt de Topper Sleepy Magic Viscogel – Duo nog steeds de voordelen van drukverdeling en ondersteuning die kenmerkend zijn voor Visco-traagschuim. Het past zich aan de contouren van je lichaam aan, verlicht drukpunten en biedt de nodige ondersteuning , wat cruciaal is voor een goede nachtrust.Afritsbare hoesDe Topper Sleepy Magic Viscogel - Mono is ontworpen om op elke matras te passen en biedt zacht ligcomfort. De afritsbare hoes van de topper is voorzien van twee innovatieve behandelingen: Adaptive® en Purotex®. Adaptive® zorgt voor temperatuurregulatie, waardoor je slaapoppervlak zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam, wat bijdraagt aan een aangename slaapomgeving. Purotex® is een allergiewerende behandeling die helpt bij het verminderen van allergenen en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving.

Vanaf
€ 419,00
Topper Sleepy Original
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Geniet van dubbel comfortLig je liever steviger, dan is de firm ondersteuning van het Visco-elastische traagschuim ideaal voor jou.Lig je liever zacht, draai de topper ondersteboven en ervaar het soepele en zachte Naturalis schuim.Geschikt voor elk type slaper!De Topper Sleepy Original past bij iedereen, ongeacht de slaaphouding of lichaamstypeOngestoord samen slapen!Met deze topper kun je je ligcomfort verhogen, de hardheid van je matras aanpassen of de naad tussen twee matrassen verbergen   AdaptiveAdaptive® reageert dynamisch op schommelingen van de temperatuur en houdt uw slaapomgeving de hele nacht koel en droog. PurotexDe hoes is behandeld met Purotex®; dit zijn microcapsules met probiotica. Deze probiotica zijn een 100% natuurlijke en dé remedie tegen huisstofmijt en allergenen. TencelTencel® is een van de meest duurzame stoffen ter wereld en draagt het Europees Ecolabel. Het zorgt voor extra ventilatie en is temperatuur regulerend waardoor je altijd in een droge en hygiënische omgeving slaapt.   Simpel te onderhoudenDeze innovatieve hoes biedt niet alleen een luxueus gevoel, maar maakt ook het onderhoud van je topper tot een fluitje van een cent. Met een simpele rits haal je de hoes eraf en gooi je hem in de wasmachine. Hierdoor blijft je topper altijd fris en in topconditie.Geniet van het gemak zonder concessies te doen aan stijl en comfort!   UitpakkenHaal de topper uit de doos. UItrollenRol de topper op een vlakke ondergrond Folie VerwijderenVerwijder voorzichtig de beschermende folie met de foliesnijder.

 
€ 399,00
Topper Sleepy Regency - Visco
Breedte: 70 cm | Hardheid: Hard | Lengte: 200 cm
Topper uit Visco-traagschuimTraagschuim past zich perfect aan de contouren van je lichaam aan. Het verdeelt gelijkmatig de druk over je lichaam, waardoor je spieren ontspannen en je gewrichten zich kunnen overgeven aan de rust die ze verdienen. Het biedt uitstekende ondersteuning aan lichaamsdelen die dat het meest nodig hebben, zoals je schouders, heupen en rug. Een ander voordeel van de Topper Sleepy Regency - Visco is de bewegingsisolatie. Lig jij of je partner vaak te woelen, dan minimaliseert traagschuim deze bewegingen, zodat je daar nauwelijks iets van merkt en rustiger slaapt.Hygiënische slaapomgevingDe Topper Sleepy Regency - Visco zorgt er ook voor dat je onderliggende matras minder snel vuil wordt. Vocht dat tijdens de nacht ontstaat trekt in de topper in plaats van in de matras. Een topper is veel makkelijker te luchten dan een matras. Bovendien is de kans op opgestapeld vocht veel minder klein omdat traagschuim ventilerende en vocht regulerende eigenschappen heeft.

 
€ 419,00
Topper Sleepy Thermo Scandinavian - HR Koudschuim
Breedte: 80 cm | Lengte: 200 cm
Vind je de naad tussen twee afzonderlijk matrassen ook zo storend? Wil je je matras extra bescherming bieden zodat deze langer meegaat? Ben je niet tevreden over de hardheid, de zachtheid of de ondersteuning die je huidige matras biedt? De Topper Sleepy Scandinavian Thermo - HR-koudschuim biedt een oplossing voor al deze problemen.Topper uit HR-koudschuimDe Topper Sleepy Scandinavian Thermo – HR biedt een uitzonderlijke slaapervaring dankzij de unieke eigenschappen van HR-koudschuim. Dit uniek materiaal kenmerkt zich door zijn open celstructuur, wat resulteert in uitstekende ademende eigenschappen en een efficiënte vochtafvoer. Deze eigenschappen dragen bij aan het creëren van een droge slaapomgeving, waardoor je gedurende de nacht kunt genieten van optimaal comfort. Een bijkomend voordeel is de opmerkelijke veerkracht van het materiaal. De veerkrachtige eigenschap zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning van het lichaam, wat essentieel is voor een goede nachtrust. Drukpunten worden verminderd en de natuurlijke contouren van het lichaam worden gevolgd, wat resulteert in een comfortabele slaaphouding.Hoes met Coolux en WooluxDe bijzondere eigenschappen van de hoes dragen bij aan het comfortabele gevoel van deze topper. Aan de ene zijde van de hoes bevindt zich Coolux, wat tijdens warme zomernachten een verfrissend gevoel geeft. Voor koude winternachten draai je de topper om en geniet je van de aangename warmte van de Woolux-zijde. Deze topper is perfect als je huidige matras te stevig aanvoelt.

 
€ 359,00
Topper Sleepy Thermo Scandinavian - Latex
Breedte: 90 cm | Lengte: 200 cm
Vind je de naad tussen twee afzonderlijk matrassen ook zo storend? Wil je je matras extra bescherming bieden zodat deze langer meegaat? Ben je niet tevreden over de hardheid, de zachtheid of de ondersteuning die je huidige matras biedt? De Topper Sleepy Scandinavian Thermo - Latex biedt een oplossing voor al deze problemen.Topper uit latexLatex is een natuurlijk, duurzaam en veerkrachtig rubberachtig materiaal. Dankzij deze veerkracht word je tijdens het slapen minder gestoord door je eigen bewegingen of die van je partner. Als je een ‘actieve’ slaper bent, biedt de Topper Sleepy Thermo Scandinavian - Latex toch de nodigde rust tijdens je slaap. Deze topper van latex zorgt tevens voor een aangenaam zacht en ondersteunend ligcomfort. Van nature is latex antibacterieel en weerstaat het schimmel en huisstofmijt, waardoor deze topper ook anti-allergisch is.Hoes met Coolux en WooluxDe bijzondere eigenschappen van de hoes dragen bij aan het comfortabele gevoel van deze topper. Aan de ene zijde van de hoes bevindt zich Coolux, wat tijdens warme zomernachten een verfrissend gevoel geeft. Voor koude winternachten draai je de topper om en geniet je van de aangename warmte van de Woolux-zijde. Deze topper is perfect als je huidige matras te stevig aanvoelt.

 
€ 469,00